Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe surse: De la Brăila vor pleca la mitingul de la Bucureşti circa 300 de persoane din partea PSD

• surse de încredere din PSD Brăila ne-au precizat, ieri, că organizaţia judeţeană se pregăteşte pentru plecarea la mitingul pro-democraţie de la Bucureşti, anunţat pentru 9 iunie, de Liviu Dragnea • deja s-ar fi închiriat câteva autocare şi microbuze, iar potrivit aceloraşi surse, toate persoanele au fost întrebate dacă vor să meargă, astfel că cei care o fac, participă de bună voie • şi ALDE Brăila merge la miting, după cum ne-a confirmat preşedintele organizaţiei judeţene, Daniela Rădulescu, cu precizarea că vor participa câteva sute de membri şi simpatizanţi

 

Mitingul pro-democraţie anunţat de şeful PSD, Liviu Dragnea, pentru acest weekend, la Bucureşti, agită spiritele şi la nivelul organizaţiei judeţene a partidului. Chiar dacă, în ciuda eforturilor redactorilor “Obiectiv - Vocea Brăilei” de a-l contacta, preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru, nu a răspuns la telefon, pe surse,  am aflat că mobilizarea a început deja şi că în weekend vor pleca la Bucureşti în jur de 300 de oameni. Aceleaşi surse ne-au precizat că nu s-au făcut presiuni de niciun fel, că toţi cei care vor merge la miting au fost întrebaţi înainte, astfel că participarea lor este de bună voie. PSD-iştii ar fi închiriat deja câteva autocare şi vreo 3 microbuze pentru deplasare. Banii ar veni strict din cotizaţiile de la partid.

Pe parcursul zilei de ieri şi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că la manifestaţiile din weekend, vor lua parte şi 20.000 de oameni din partea partidului său. Contactată telefonic, Daniela Rădulescu, preşedintele ALDE Brăila a confirmat că şi organizaţia pe care o conduce va fi prezentă cu câteva sute de oameni. Aceasta a afirmat că de la Centru s-a solicitat o prezenţă mai mare din partea judeţelor aflate la mai puţin de 250 km de Bucureşti şi ceva mai mică de la cele mai îndepărtate. Cu alte cuvinte, şi ALDE Brăila ar trebui să meargă cu cel puţin 200 de persoane, chiar dacă Rădulescu nu a dorit să indice un număr exact de participanţi deocamdată.

“Da, mergem şi noi, suţinători şi membri de partid. Sâmbătă, la ora 20:00 va fi mitingul, în Piaţa Victoriei. Domnul preşedinte Tăriceanu a afirmat că judeţele aflate la mai puţin de 250 km distanţă faţă de Bucureşti vor avea o normă mai mare. În mod cert şi noi vom fi prezenţi acolo cu câteva sute de persoane de la Brăila. ALDE de la bun început şi-a exprimat susţinerea pentru acest demers, fiind vorba despre un miting împotriva abuzurilor şi a exceselor care au avut loc în ultima perioadă. Toţi românii au dreptul să iasă în stradă şi să protesteze împotriva protocoalelor SRI şi DNA”, a declarat Rădulescu. Totodată, aceasta a declarat că deja a închiriat câteva autocare pentru deplasare, însă cu precizarea că doar de la firme private.
Categorie articol: 

Comentarii