Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe Elton John l-a sunat din nou Vladimir Putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat pe starul pop britanic Elton John pentru a-şi exprima disponibilitatea de a se întâlni cu el şi a discuta „orice teme de interes" pentru celebrul muzician, a declarat purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, transmite Agerpres.
„În sfârşit, au vorbit", a afirmat acesta, într-o aluzie la farsa făcută, săptămâna trecută, de doi umorişti ruşi, în urma căreia sir Elton John a fost convins că şeful statului rus l-a contactat telefonic pentru a fixa o întâlnire şi a aborda problemele minorităţii gay din Rusia.
El a relatat pe contul său de Instagram despre această convorbire şi i-a mulţumit preşedintelui rus pentru că i-a oferit posibilitatea unui viitor dialog despre drepturile minorităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) în Rusia. La scurt timp după aceea, Kremlinul a dezminţit existenţa unei asemenea conversaţii telefonice.
Impresionat de cele întâmplate, liderul de la Kremlin l-a îndemnat pe celebrul muzician să nu se supere pe cei doi umorişti, care „sunt inofensivi", „ceea ce nu justifică însă" gluma lor, a relatat Peskov. Mai mult, purtătorul de cuvânt a afirmat, într-o declaraţie pentru presa rusă, că le recomandă celor doi umorişti „să-şi ceară scuze lui Elton John", care este „un interpret respectat şi iubit" în Rusia. „Cred că nu au procedat bine", a comentat el.

 
Categorie articol: 

Comentarii