Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe dr. Dan Sababalau il aia grija de saracii Brailei

Dan Sabau a anuntat ca vrea sa deschida un cabinet medical, in cadrul caruia sa ofere consultatii gratuite si chiar sa faca "mici operatii" prsoanelor nevoiase. Deocamdata, nu se stie cind anume se va deschide cabinetul, ci doar cind o sa fie inchis: imediat dupa alegeri. Caci doar nu va imaginati ca pe Sabau l-a apucat asa, brusc si deodata, mila fata de sarantocii Brailei. Omu' mai vrea un mandat de senator, iar pentru asta ar fi in stare sa promita si ca, incepind de miine, va ploua de jos in sus.
Ok, Sabau este chirurg, asta este un lucru stiut de toata lumea. Ca in ultima vreme el nu a mai operat decit, poate, mici schimbari in ceea ce priveste mobila din sufrageria proprie si personala, este alta discutie. Cum dracu sa-l cred pe Dan Sabau ca isi va indrepta gheaba si atentia catre amarasteni, cind el va avea de alergat in campanie de doua ori mai mult decit campioana olimpica la maraton Constantina Dita Tomescu. Adica vrea sa-mi zica mie Sabau ca el va face purici in cabinetul medical pe care promite ca-l va deschide, in loc sa fie prezent la pupat babe si mosi pe ulitele judetului?
In fine, sa zicem ca va deschide cabinetul in care, sustine Sabau, vrea sa faca si "mici operatii". Cum adica "mici operatii"? De hemoroizi, de indreptat parul de la cur sau de stors cosuri? Pai, frate Sabau, matale ar trebui sa fii primul care sa stie ca pentru a face o operatie, cit de "mica", vorba ta, ar fi ea, iti trebuie o sala adecvata. Nu poti sa operezi in sala de asteptare din gara, cum, la fel, nu poti sa desfaci pacientul pe biroul pe care o sa dai tu audiente electorale.
Sabau spune ca asteapta acum ca primaria, catre care a facut o cerere in urma cu trei saptamini, sa-i repartizeze un spatiu in care el sa-si deschida cabinetul. In locul lui Simionescu, eu m-as grabi sa-i dau un sediu, dar fix intr-un cartier care nu face parte din colegiul electoral in care candideaza dr. Sabau. Sa-l vad atunci pe Sabau daca va mai fi atit de entuziast si atit de gijuliu cu niste oameni de la care va sti sigur ca nu va putea obtine nici un vot. Hai, ma, Simi, te bagi la treaba asta?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii