Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe bune, cum poate fi aflata identitatea lui Doru Damian?

Pesedistul Doru Damian, care vrea sa se ajunga deputat, candideaza cu succes la titlul de cel mai "destept" politician din Braila. Fiti atenti ce faza de toata jena a reusit sa puna in scena Damian. Miercuri, daca nu cumva gresesc, fostul militian a sustinut o noua inutila conferinta de presa. Alaturi de el s-a aflat si colega lui de partid, dr. Elena Bartos. Damian a zis ca va da lovitura prezentindu-se drept erou salvator al unei fete care se confrunta cu serioase probleme financiare. Cica i-a semnalat lui un alegator acest caz cu fetita de 16 ani, care a nascut si e vai de capul ei. "Urmeza sa aflu identitatea acestei fete, dupa care ma angajez sa o ajut", s-a umflat in pene Damian, crezind ca acest lucru il va propulsa pe primul loc in sondaje. La auzul acestei povesti spuse de Damian, colega Bartos s-a lasat prada spontaneitatii si, pe buna dreptate, l-a atentionat pe falsul samaritean ca identitatea acestei fete este cunoscuta, ca au scris si ziarele zilele trecute despre cazul in sine si ca intre timp treaba s-a rezolvat, in sensul ca tinara mamica a fost ajutata cu bani, lapte praf si altele asemenea.
Cica in secunda doi, Damian s-a inrosit in ultimul hal, de era sa faca implozie si timp de cinci minute nu a scos nici un cuvint. Era terminat, dezorientat, distrus. Ce gafa de proportii a fost in stare sa comita, bre! Auzi la el, cica vrea sa afle identitatea fetei!
Pe mine stiti ce m-a surprins la Damian, in ciuda faptului ca prostia la militieni nu ma mai surprinde de mult? Ma, daca tot a iesit in conferinta de presa cu colega Bartos, Damian putea sa se consulte inainte cu aceasta, sa discute pe marginea temelor pe care le vor aborda in fata ziaristilor. Astfel, ar fi aflat de la d-na doctor despre cazul fetitei de 16 ani, care a nascut, si nu s-ar mai fi facut de bafta. Dar Damian, orgolios si plin de el, cum il stie toata lumea, ce si-o fi zis? "Lasa, frate, ca dau eu lovitura! Sa vezi cum o sa cada pe spate adversarii mei din colegiu, basca si jurnalistii".
Si adevarul ca jurnalistii au cazut pe spate, dar de ris, ma-ntelegi?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii