Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe 3 septembrie se deschide sezonul de handbal feminin

• sunt planificate meciurile din sferturile de finală ale Cupei României, SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina • dacă trece de formaţia vâlceană, HC Dunărea va rămâne la Bucureşti pentru turneul Final Four

 

Luni, 24 august, Federaţia Română de Handbal a stabilit data la care vor începe competiţiile în România. Reluarea meciurilor de handbal se va face oficial pe data de 3 septembrie, când sunt programate a se disputa sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina. Partide care vor decide ultimile două finaliste ale acestei competiţii, celelalte două fiind Rapid Bucureşti şi Gloria Buzău.

Cele două sferturi de finală vor avea loc la Bucureşti.

Dacă va trece de SCM Rm. Vâlcea, HC Dunărea va mai rămâne trei zile la Bucureşti pentru a participa la turneul Final Four al Ligii Florilor.

Consiliul de Administraţie al FRH a stability, de asemenea, că turneul de promovare în Liga Florilor se va desfăşura la Cheile Grădiştei în prima săptămână a lunii viitoare, mai precis în perioada 7-11 septembrie. Ştiinţa Bucureşti s-a retras, iar în aceste condiţii, în competiţie au mai rămas cinci echipe pentru patru locuri: CSM Galaţi, Dacia Mioveni, Crişul Chişineu-Criş, Activ Ploieşti şi HCF Piatra Neamţ. Federaţia a solicitat însă acestei ultime echipe un nou punct de vedere în privinţa participării la acest turneu, ţinând cont de faptul că gruparea din Piatra Neamţ nu dispune de un lot cu care ar putea face faţă în Liga Florilor. În acest moment, turneul de calificare se va disputa după sistemul fiecare cu fiecare şi primele patru clasate promovează în primul eşalon al handbalului românesc. Dacă HCF Piatra Neamţ se retrage, atunci turneul nu va mai avea loc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii