Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe 19 ianuarie, selecţia candidaţilor pentru cele 300 de locuri de muncă în Portugalia

• selecţia va avea loc la Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independenţei nr. 282 • doar până mâine, 17 ianuarie, cei doritori se mai pot înscrie pentru a susţine interviul de angajare

 

Peste doar câteva zile, brăilenii interesaţi de unul din cele 300 locuri de munca vacante în Portugalia la recoltarea zmeurei vor fi faţă în faţă cu recrutorii. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila anunţă că, după Roman (judeţul Neamţ), recrutorii vor veni la Brăila. Selecţia candidaţilor va avea loc vineri, 19 ianuarie, la Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), situat pe Bulevardul Independenţei, nr. 282.

Atenţie! Termenul limită pentru depunerea dosarelor  este 17 ianuarie, aşadar doar până mâine se mai poate aplica.

Cele 300 de locuri de muncă (Campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură sunt oferite prin intermediul reţelei EURES România. Durata contractutul este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Se caută persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp şi constituie avantaj experienţa în recoltarea zmeurei sau în muncă în sere. De asemenea, limba străină constituie şi ea un avantaj (cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniolă/ portugheză), dar nu este obligatorie.

Angajatorul asigură cazare contra cost - 2 euro/zi - şi oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariul de bază pentru culegători zmeură fără ore suplimentare/cu ore suplimentare: 603 euro brut/lună, respectiv 1199 euro brut/lună. Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plăteşte 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plata efectuată la sfârşitul lunii împreună cu salariul.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Brăila care corespund cerinţelor şi posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Dosarul trebuie să conţină următoarele documente:

- Copie CI/BI;

- Adeverinţă medicală (apt pentru muncă);

- CV EUROPASS în limba română.

La selecţie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de muncă şi care s-au înregistrat în baza de date a A.J.O.F.M. Brăila, compartiment EURES, ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate).
Categorie articol: 

Comentarii