Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peşte şi brânză vândute ilegal

Un brăilean a fost prins în timp ce vindea ilegal peşte şi brânză, în Piaţa Săracă. Jandarmii l-au oprit din activitatea de comerţ.
Joi dimineaţă, o patrulă de jandarmerie l-a depistat, în jurul orei 08.30, pe Nicuşor A., de 29 ani, din Brăila. Jandarmii au găsit aproximativ 6 kg de scrumbie şi cantitatea de 11 kg brânză, comercializate din portbagajul unui autoturism. Întrucât bărbatul nu a putut prezenta documente justificative privind provenienţa brânzei, aceasta a fost confiscată, iar persoana în cauză amendată cu suma de 500 lei. În cazul comercializării scrumbiei, jandarmii i-au întocmit acestuia actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării.
În aceeaşi zi, jandarmii au depistat doi bărbaţi care comercializau, în mod ambulant, două seturi de cuţite. Cei doi, Lajos G., de 29 ani, şi Istvan R., de 21 ani, ambii din judeţul Harghita, au fost depistaţi de către o patrulă, pe o stradă din satul Oprişeneşti. Pentru vânzarea ambulantă a mărfii în alte locuri decât cele autorizate de autorităţile locale, jandarmii au dat amenzi celor doi, de câte 500 lei, iar bunurile au fost confiscate.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii