Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PDL-istii sar la gitul liberalei Diana Tusa

Candidatul PDL Braila la alegerile parlamentare, Ion Stefan, considera ca unii contracandidati sint stapiniti de un spirit de papagal sau de maimuta. Acesta s-a referit mai precis la liberala Diana Tusa, pe care o acuza ca nu ar face nimic altceva decit sa preia ce citeste prin presa si sa promita ca rezolva ea tot. Parerea democrat liberalului este impartita si de colegii acestuia de partid, care considera ca liberala, prin diferite actiuni, in special cea legata de bazinul de inot, nu face decit sa se bage in seama si sa isi asume credite care nu ii apartin. Mai mult, ei cred ca afirmatiile acesteia ca a adus bani de la Guvern pentru Braila duc cu gindul la trafic de influenta, lucru ce nu e tocmai normal. "Nu pot sa nu observ spiritul de papagal si maimuta al unora care vor sa fie parlamentari de Braila. Sint unii, sau una, care citesc in presa cite ceva, apoi reiau, reproduc si spun ca rezolva ei tot. Noi nici nu mai trebuie sa candidam, rezolva o tipa venita de la Bucuresti tot. Mai bine sa iesim la pensie sa ne conduca o fata. Aceasta persoana din cind in cind face si greseli, desi crede ca are o strategie bine pusa la punct. Cum a fost remarca ca rid de ea bucurestenii ca vine la “tanti Elvira” si ca s-a saturat. Braila e cunoscuta pentru mult mai multe lucruri in lumea asta, dar ea daca doar atit a inteles, sa ma scuze, dar e chiar penibila", a comentat ieri Stefan, intr-o conferinta de presa. De mentionat e faptul ca atacul PDL-istului la adresa liberalei a venit dupa ce acesta tocmai facuse un apel la moderatie si bun simt catre politicienii locali care au inceput sa isi adreseze injurii in ultimul timp. In spiritul aceluiasi apel la moderatie, colegul de partid al lui Ion Stefan, Eugen Badalan, a facut si el o afirmatie la adresa Dianei Tusa: "Poate ea a venit la Braila pentru Terente si a gasit-o pe tanti Elvira, de aia e asa...".
La rindul sau, presedintele PDL Braila, Nicolae Mitroi, a comentat: "Asta cu strinsul semnaturilor pentru bazinul olimpic este o actiune de a se baga in seama, se vede de la distanta. A terminat de vopsit gardurile, acum incepe cu asta...". Acesta a mai adaugat, strict legat de bazin, ca vina pentru situatia de acum ii apartine lui Cibu: "Treaba cu bazinul e serioasa, treaba pe care Primaria, aflata sub conducerea lui Cibu, nu a luat-o in serios. Puteti sa intrebati la Directia pentru Sport de cind trebuia rezolvata aceasta problema, in sensul ca CLM trebuia sa puna la dispozita CNI terenul si sa prevada a suporta lucrarile adiacente bazinului propriuzis. Dar fosta conducere a Primariei s-a manifestat foarte slab in domeniul investitiilor", a adaugat Mitroi.
In ceea ce il priveste, viceprimarul Stanel Necula a tinut sa precizeze ca primarul Simionescu a deschis subiectul bazinului de inot chiar la doua saptamini dupa investire, numai ca a preferat sa nu iasa in presa pina nu avea date concrete: "Domnul primar m-a insarcinat sa caut teren pentru bazin inca de la sfirsitul lunii iunie. Domnisoara Tusa e o persoana bine informata, a iesit prima in presa, daca se va face bazinul lumea va crede ca a fost si meritul ei, ceea ce nu e adevarat, dar asta e. Noi luni vom depune documentatia finala, iar terenul propus de noi e fostul teren de sport “Vointa” de linga LPS. Daca cei de la CNI ne vor alege pe noi, atunci, cit de curind, vom avea un bazin olimpic", a mai completat acesta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii