Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PDL-istii braileni spun ca vor o campanie electorala curata

Democrat - liberalii braileni isi doresc o campanie electorala curata si eleganta. Asa cum a anuntat recent, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PDL Braila, Nicolae Mitroi, campania derulata de PDL-isti se va baza in primul rind pe programul de guvernare propus de catre partid alegatorilor, dar si pe solutiile gasite de candidatii democrat - liberali la problemele colegiilor in care candideaza: "Campania noastra se bazeaza pe programul de guvernare conceput de partidul nostru. Acesta e principalul document pe care il promovam. Sigur ca, alaturi de acesta,
fiecare candidat urmeaza sa vina cu solutii specifice zonei in care candideaza. Dorim sa utilizam tot timpul, in masura in care nu vom fi provocati, un limbaj decent, dar asta nu inseamna ca nu vom specula deficitul pe care ni-l ofera contracandidatii nostri, deficit pe care il vom exploata. Ne vom feri de a face fel de fel de speculatii sau declaratii care sa conduca la persoana, la familie, la deficiente fizice, asa cum am mai observat ca se intimpla. Principalul nostru
obiectiv e sa demonstram si sa convingem oamenii ca oferta noastra electorala a mai buna decit a altor partide", a mai adaugat Mitroi.
In ceea ce il priveste, candidatul PDL din Colegiul II pentru Deputati, Eugen Badalan, a tinut sa precizeze ca nu se va lua de deficientele fizice ale nimanui, in schimb nu le va ierta pe cele mentale: "Eu promit ca ma voi comporta foarte civilizat, dar asta nu inseamna ca voi exclude metafora din limbajul meu. Niciodata, in legatura cu nimeni, nu voi face atacuri la deficientele fizice, insa nu le voi ierta pe cele mentale, pe care le voi sesiza".
Si candidatul din Colegiul III pentru Deputati, Grigore Potec, s-a aratat de parere ca atit cit se poate, campania electorala trebuie sa fie fair-play: "Campania va fi una dura, pentru ca este pentru prima data cind se voteaza in sistem uninominal. Noi trebuie sa demonstram ca sintem niste oameni cu personalitate, care putem duce lucrurile la bun sfirsit. Trebuie sa ne corectam greselile, sa facem lucrurile mai bune pentru braileni si sa nu ne pierdem vremea cu discutii sterile sau cu injuraturi, ca nu ne sta noua in caracter...".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii