Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PDL cere pace: Facem apel la USL să pună capăt crizei politice

Flutur a arătat că, în urma discuţiilor dintre conducerea partidului şi delegaţia FMI, a Băncii Mondiale şi a Comisiei Europene, a rezultat îngrijorarea oficialilor străini legată de instabilitatea din România, dar şi de lipsa măsurilor concrete pentru asigurarea unei creşteri economice.
El a spus că, în România, în prezent, creşterea economică este de 1,2%, cu prognoze sumbre pentru perioada următoare, probabil de 0,8%, potrivit unei noi evaluări, care va avea loc în luna septembrie, în condiţiile în care, la venirea Guvernului Ponta, creşterea economică estimată era de 1,5%.
Potrivit lui Flutur, cauza principală a scăderii creşterii economice este această instabilitate politică, în legătură cu care cei care sunt la guvernare au "o imensă responsabilitate".
Flutur a anunţat că PDL face un apel către cei din USL "să pună capăt crizei politice din această ţară", soluţia fiind revenirea la normalitate. Potrivit lui Flutur, îngrijorarea comunităţii internaţionale se referă la presiunile pe care le-ar exercita USL la adresa instituţiilor democratice, acest aspect fiind scos în evidenţă şi de Departamentul de stat al SUA, dar manifestându-se şi la nivelul Uniunii Europene.
"În aceste zile, foarte mulţi oameni veniţi acasă în concediu, români de-ai noştri, îşi exprimă îngrijorarea pierderii locurilor de muncă din ţările în care lucrează, tocami din cauza acestei instabilităţi create de România şi cred că trebuie să ne gândim cu toţii, şi mai responsabil, pentru a nu periclita locurile de muncă ale celor din afară şi ale celor de acasă", a mai spus secretarul general al PDL.

 
Categorie articol: 

Comentarii