Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PDL şi-a păstrat în frunte "un mărunt activist comunist", care să aducă România înainte de 1989

"Aş vrea să subliniez de la început că PDL a dovedit că este total incapabil să se schimbe, să accepte că România trebuie schimbată, a dovedit că este interesat de problemele sale interne, de clientela sa politică", a spus Ponta.
El a mai apreciat că PDL în acest moment "este singurul partid din România care şi-a ales în frunte un fost activist al PCR". "PDL şi-a păstrat în frunte un mărunt activist comunist, care în încearcă să aducă România înainte de 1989", a mai spus liderul PSD.
Ponta a mai susţinut că în sala congresului PDL s-au aflat "1500 de nomenclaturişti, de oameni care trăiesc foarte bine, care n-au fost atinşi de criză". " PDL ne-a dovedit că a decis şi va merge în continuare pe ideea de stagnare, pe ideea de sărăcie. (...) Din punctul nostru de vedere este necesar cu atât mai mult să facem tot ce ţine de noi, de USL, să facem un apel către tot ce mai înseamnă în acest moment oameni care vor să vadă un viitor pentru această ţară să schimbăm Guvernul Boc. Poate dacă Boc nu-şi dă demisia vom face tot ce ţine de noi să-l schimbăm în perioada următoare", a mai afirmat Ponta.
Categorie articol: 

Comentarii