Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PC te mai bazezi acum, Taricene?

Bai, a cazut Guvernul? - ca eu m-am uitat aseara la meci si nu mai stiu care-i treaba. Dar conservatorii astia a lu' Dan Voiculescu si cu toti muncitorii de la Antena 1 in care tara s-au dus ca sa fie la Putere? Cum, ma, nu stie nimeni sa-mi spuna? Atunci, mai da-i in gura ma-sii pe toti. Sa fie sanatosi, sa-si faca majoritate din minoritate si sa voteze ca si pina acum numai pe dos, ca pe mine oricum nu ma intereseza legile scoase de ei. Eu traiesc in legea mea. Este insa interesant de vazut ce se va intimpla de-acum incolo. Bietul Tariceanu! Cum o sa vina el la Parlament si o sa vada o gramada de lume, da' oameni putini pe care sa se poata baza! Ce loc de munca stresant trebuie sa fie. Sa fii la Putere, dar sa te conduca Opozitia. Sau, altfel spus, sa fii in Opozitie, dar sa guvernezi mai lejer decit atunci cind ai fost la Putere.
Iata cum un partid cu nici 3% in sondajele de opinie a reusit sa intoarca tara cu curu-n sus. Am facut toti caterinca de Voiculescu si PC-ul lui, dar iote ca pina la urma el a fost cel care a ris de noi. De fapt, nu de noi, ci de ei. De Tariceanu, de Basescu, adica de astia care s-au aciuat la Putere si nu se mai dau plecati. Basescu ar vrea sa faca anticipate, sa-si sporeasca influenta, dar nu poate, pentru ca pe tragaci e treaba asta nasoala cu integrarea. Si hai sa fim seriosi: nu poti sa te dezintegrezi atunci cind vrei sa te integrezi! Dar de guvernat trebuie sa guvernezi intr-un fel. Mare lucru sa nu se suceasca si reprezentantii minoritatilor nationale. Adica macedonenii sa spuna ca se uschesc si ei in Opozitie, grecii sa afirme ca pleaca la Atena (am glumit, bre!), iar italienii sa se apuce de facut macaroane cu frisca.
Ridem, glumim, dar sa vedem care paraseste primul incinta. Nu stiu de ce, dar ma viziteaza o vaga banuiala ca premierul Tariceanu va trebui sa-si caute serviciu imediat ce ne vom fi integrat. Basescu nu-l vrea, poporul zice ca nu-i pasa, iar parlamentarii se vor doar pe ei insisi. Ce bine ca noi nu avem serviciu la guvern! Pe noi nu se inghesuie nimeni sa ne anticipeze, cit despre remaniere, chiar ca nu-i cazul. Haideti sa ne bucuram ca la anul iar o sa ne cheme astia la vot, iar noi o sa zicem ca ne doare-n cot. Plecam in Europa doar cu buletinul, frate! Sper sa ne retina aia acolo, daca ati inteles ce-am vrut sa zic!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii