Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pavel: Voi face tot posibilul sa-mi indeplinesc visul de a cistiga BCR Open

Tenismanul Andrei Pavel a declarat, luni, ca va incerca in acest an sa isi indeplineasca visul de a cistiga BCR Open Romania, turneu la care se considera favorit.
"In fiecare an vine vremea sa cistige un roman BCR Open, dar sint concursuri in multe tari care nu au avut cistigator din tara respectiva. Acum trei ani am avut sansa sa ajung in finala si atunci cred ca as fi reusit sa cistig. In ultimii doi ani nu am putut sa joc din cauza accidentarilor. Nu stiu citi ani voi mai avea sansa sa cistig Bucurestiul, asa ca voi face tot posibilul sa-mi indeplinesc acest vis", a spus Pavel.
Intrebat pe cine vede favorit la editia din acest an a turneului, Pavel a raspuns: "Pina voi iesi din competitie, pe mine ma vad favorit".
Andrei Pavel considera ca turneul din acest an de la Bucuresti este foarte puternic. "Tabloul principal de la BCR Open Romania este foarte puternic. Adversarul meu din primul tur, Alberto Martin, este un jucator care a avut un an foarte bun. Am jucat cu el de doua ori, de fiecare data l-am batut clar, dar niciodata nu se stie. El este destul de in forma, pe cind eu am pierdut in primul tur la US Open si trebuie sa-mi gasesc din nou loviturile si forma", a precizat tenismanul.
Pavel s-a fotografiat cu copiii prezenti la Arenele BNR si le-a impartit autografe, spunindu-le acestora ca vrea sa se faca actor. "Am glumit cind le-am spus copiilor ca vreau sa ma fac actor. Sint fericit ca sint jucator de tenis, ca mi-am realizat visul, ca pot sa le semnez autografe poate unor viitori campioni. Nu se stie niciodata daca nu ma apuc de actorie dupa ce ma las de tenis, desi nu stiu daca am talentul necesar", a afirmat Pavel.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii