Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paul Pacuraru le arata usa nemultumitilor din PNL

Senatorul PNL Paul Pacuraru a declarat, simbata, ca "nemultumitii" din PNL "sint liberi sa plece", dar nu se pune deocamdata problema unui nou val de excluderi din rindul parlamentarilor partidului.
Intrebat daca vor fi dati afara si alti nemultumiti liberali, in conditiile in care in ultimul timp se vorbeste de excluderea deputatului Horatiu Buzatu si a senatorului Mircea Cinteza, Pacuraru a raspuns ca nu s-a discutat acest aspect, dar cei care doresc sa plece sint liberi sa o faca.
"Deputatul Horatiu Buzatu a pierdut presedintia (PNL, n.r.) la Dolj. Sigur ca are o nemultumire dupa ce un numar de ani a muncit pentru organizatie si s-a trezit inlocuit, dar nu poate fi asta un criteriu pentru a te duce dincolo (catre gruparea Stolojan, n.r.). Daca este dorinta domniei sale, sa se duca... La fel la domnul Cinteza. Nu s-a pus insa problema excluderii lor", a declarat Pacuraru, citat de MEDIAFAX.
Acesta a recunoscut ca exista si alte persoane dispuse sa migreze catre gruparea Stolojan-Stoica si ca s-a cerut excluderea lor.
"Cunosc astfel de cazuri la Braila. Este vorba despre persoanele apropiate de domnul Sabau (senatorul liberal brailean Dan Sabau, n.r.). Sint trei persoane despre care stiu sigur ca au fost la Pitesti. Organizatia municipala a PNL Braila mi-a solicitat excluderea lor din partid, pe alte motive, nu ca ar fi interesati de platforma lui Stolojan. In Galati nu cunosc astfel de cazuri", a mai declarat Paul Pacuraru.
Sustinind ca ar fi incalcat statutul, organizatia municipala a PNL Braila i-a cerut lui Pacuraru, care indeplineste functie de presedinte interimar al PNL Braila, excluderea din PNL a mai multe persoane printre care se numara Florin Nicolae, seful de cabinet al senatorului Dan Sabau, si consilierul judetean Danut Zob.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii