Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paul Codrea: Nu am vorbit niciodata cu Victor Piturca

Mijlocasul formatiei US Palermo, Paul Codrea, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca nu a vorbit niciodata cu selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, ci doar cu colaboratorii acestuia.
"M-au mai sunat cei de la federatie sa ma mai intrebe de sanatate. Cu domnul Piturca nu am discutat niciodata, ci doar cu colaboratorii sai. Important este ca eu sa joc bine in Italia si atunci poate voi face parte din planurile selectionerului", a declarat Codrea.
Mijlocasul roman al US Palermo a spus ca spera ca Romania sa aiba noroc la tragerea la sorti a preliminariilor Campionatului European din 2008, care va avea loc pe 27 ianuarie, la Montreux.
"Sper ca de data asta sa avem noroc la tragerea la sorti. Conteaza foarte mult sa nu fim repartizati intr-o grupa cu doua echipe puternice, asa cum a fost in ultima campanie. Asta a fost ghinionul nostru in preliminariile Cupei Mondiale. Am intilnit Olanda si Cehia in timp ce Italia, spre exemplu, a avut o grupa facila", a precizat Codrea, care ar dori ca adversar Grecia, din prima urna valorica. "Prefer Grecia. Chiar daca sint campionii europeni en-titre, nu sint de speriat. In Portugalia au atins virful lor de forma, iar momentan sint in regres", a spus Codrea.
Internationalul roman, accidentat in jocul din Cupa Italiei, cu Bari, scor 5-4, in care a marcat un gol, a dezvaluit ca se simte bine si va incepe alergarile in zilele urmatoare. "A fost o simpla contuzie la genunchi, nu o rupere a ligamentelor asa cum a scris presa. In zece zile voi fi bun de joc", a precizat jucatorul roman, aflat sub contract cu Palermo.
Codrea a declarat ca a avut oferte de a se transfera la alta formatie, insa Palermo le-a declinat. "Eu am discutat cu cei de la club si mi-au transmis ca nu se pune problema sa ma transfer in acest mercato, care se incheie pe 31 ianuarie. Am citit prin presa ca as putea fi folosit ca moneda de schimb pentru un transfer al brazilianului Simplicio, de la Parma, insa cei de la club au negat o astfel de varianta. Sincer sa fiu, eu sint multumit de situatia mea de la Palermo. Chiar daca nu prea am jucat in campionat, am evoluat in Cupa Italiei si in Cupa UEFA. Este adevarat ca mi-as dori sa joc mai mult, insa sint rabdator", a conchis Codrea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii