Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru victorii din tot atâtea partide

Partida de sâmbătă a avut două reprize diametral opuse. În prima, ploieştencele au condus ostilităţile în teren şi pe tabelă până în minutul 26, însă în partea secundă Elena Voicu a închis poarta gazdelor şi HC Dunărea s-a impus la o diferenţă de şase goluri.
CSM Ploieşti conducea cu 5-1 în minutul 9, iar Băban a trimis-o în poartă pe Voicu, însă tot ploieştencele au continuat să se menţină în avantaj, conducând cu 7-2, 8-3 şi 10-8.
A urmat un final foarte bun al brăilencelor, Lobach a egalat, la atacul următor HC Dunărea a trecut în avantaj, 13-12, şi a încheiat şi prima repriză cu acelaşi avans.

Elena Voicu a închis poarta în repriza a doua

Repriza a doua a fost controlată în totalitate de elevele profesorului Ioan Băban. Brăilencele s-au desprins la 18-15 în minutul 38, aceeaşi diferenţă înregistrându-se între cele două combatante şi 4 minute mai târziu.
Graţie intervenţiilor Elenei Voicu şi reuşitelor în atac ale jucătoarelor Adespii şi Lobach, în minutul 54 HC Dunărea conducea cu 25-21 şi partida era deja jucată.
Adespii a fost golgetera echipei brăilene, iar Voicu a făcut o partidă foarte bună, ea fiind determinantă în obţinerea acestui success, prin cele 18 intervenţii, printre reuşite figurând şi pararea a trei aruncări de la 7 metri executate de Dospin, Luca şi Alexandrescu.
"Oboseala acumulată după deplasarea de la Deva şi-a spus cuvântul în prima repriză. În partea secundă portarul Voicu a avut o prestaţie foarte bună, însă toată echipa merită felicitări pentru această victorie. Suntem pe un drum bun, dar mai este mult până la ceea ce ne dorim noi să realizăm", a declarat profesorul Ioan Băban la conferinţa de presă.
Pentru HC Dunărea au marcat Adespii 9, Lobach 7, Brot 5, Iancu 3, Irimia 3, Craciun 1,Yushchenko 1, iar de la CSM Ploieşti cele mai prolifice jucătoare au fost Dospin şi Crap, cu 6 şi respeciv 5 reuşite.
Categorie articol: 

Comentarii