Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru tineri, doi scandalagii şi doi hoţi de lemne, au ajuns la închisoare

poliţiştii i-au încarcerat pe tinerii cu vârste între 20 şi 26 de ani, pe numele lor fiind emise mandate de executare a pedepsei închisorii • doi tineri din Zăvoaia au primit pedepse de peste 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul naţional • ceilalţi au ajuns la închisoare pentru infracţiuni de furt şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

 

Poliţiştii au depistat şi încarcerat, în ziua de 15 februarie, patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii. Asta după ce oamenii legii au desfăşurat acţiuni, pe raza judeţului Brăila, pentru depistarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cu această ocazie, poliţiştii i-au depistat pe tinerii condamnaţi. Pe raza comunei Bărăganul a fost prins un localnic de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis, la data de 15 februarie, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 42 zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. 

În comuna Zăvoaia au fost depistaţi doi localnici, cu vârste de 21 şi 23 de ani. La data de 13 februarie, Judecătoria Făurei a emis pe numele acestora mandate de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 2 luni, respectiv 2 ani, 8 luni şi 10 zile închisoare. “Ambii au fost condamnaţi pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul naţional şi furt de arbori tăiaţi din pădure, iar tânărul de 23 de ani şi pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe raza municipiului a fost depistat un brăilean de 23 de ani. Acesta are de executat pedeapsa închisorii de 9 luni pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Tinerii au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii