Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru tineri din Ianca i-au sustras suma de 22.000 angajatului de la fast-food ”La Grecu”

* în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei bănuiţi că, la jumătatea lunii ianuarie, au atacat un tânăr care plecase de la fast-food din zona Concordia şi se deplasa pe strada Mihai Bravu * având cagule pe faţă, indivizii i-au sustras angajatului fast-food-ului “La Grecu” o sacoşă din material plastic în care avea suma de aproximativ 22.000 lei * suspecţii sunt patru tineri din Ianca, cu vârste între 16 şi 33 de ani, doi dintre ei fiind arestaţi

 

 

Atacatorii din zona Concordia, care i-au sustras unui angajat al fast-food-ului “La Grecu” o sacoşă din material plastic în care avea suma de aproximativ 22.000 lei, au fost prinşi. Suspecţii sunt patru tineri din Ianca, cu vârste între 16 şi 33 de ani. Doi au fost arestaţi, iar alţii doi au fost puşi sub control judiciar.

Potrivit poliţiştilor, în urma anchetei desfăşurate de lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost identificaţi 4 tineri, din oraşul Ianca, bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar la data de 13 februarie, au fost prezentaţi instanţei de judecată. Faţă de 2 dintre tineri, un minor de 16 ani şi un tânăr de 19 ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar pentru ceilalţi doi s-a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile. Aceştia au fost introduşi în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. ”În continuare, poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere”; au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, la ora 23.30, lucrători de la Poliţia Municipiului Braila au fost sesizaţi despre o tâlhărie de un tânăr de 26 de ani, angajat al unei unităţi de alimentaţie publică. Era vorba despre fast-food “La Grecu”, potrivit unor surse. Reclamantul a anunţat că unui coleg i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, fiind vorba despre încasările societăţii. După cum au stabilit poliţiştii, în seara respectivă, un tânăr de 27 de ani se deplasa pe strada Mihai Bravu şi a fost ameninţat cu un cuţit de două persoane, care aveau şi cagule pe faţă pentru a nu fi recunoscute. Sub ameninţarea armei albe, indivizii i-au sustras tânărului o sacoşă din material plastic pe care acesta o ţinea în mână, având în interior suma de aproximativ 22.000 lei. Era vorba despre banii din încasările firmei respective, ridicaţi de la mai multe puncte de lucru. Poliţiştii au dat startul cercetărilor pentru identificarea persoanelor acuzate de furtul banilor.
Categorie articol: 

Comentarii