Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru reprezentanti ai sectiei de kaiac-canoe de la CSM au fost cooptati la lotul national de juniori I

Dupa Campionatele Nationale de seniori si concursurile de selectie pentru loturile nationale, Federatia Romana de kaiac-canoe a transmis cluburilor listele cu sportivii care se vor prezenta incepind de luna viitoare la loturi.
Bineinteles ca rezultatele inregistrate de reprezentantii sectiei de kaiac-canoe a Clubului Sportiv Municipal Braila in sezonul recent incheiat nu au trecut neobservate, astfel ca miercuri, 28 septembrie, conducerea clubului a fost instiintata ca patru sportivi au fost cooptati pentru lotul de juniori I care va avea cartierul general la Bascov, linga Pitesti. Cei patru sint: kaiacistii Rodica Sterpu, sportiva de la grupa pregatita de Florentina Ion, Alin Rusen, de la grupa antrenorului emerit Ionel Baciu si canoistii Bogdan Stefan si Ionut Stoian, de la grupa antrenorului emerit Marin Blindu.
Alti doi elevi ai antrenorului Ionel Baciu, ambii juniori II, Marian Udrea si Romeo Panait, au fost nominalizati pentru centrul olimpic.
Chiar si orasul nostru a fost nominalizat pentru organizarea unui centru olimpic, iar in acest sens, directoarea CSM-ului, Tinca Amza, a demarat de cel putin doua saptamini pregatirile in vederea organizarii acestui centru de pregatire.
"Ne onoreaza faptul ca federetia de specialitate a apreciat munca si rezultatele noastre. Deja sintem pe cale de a finaliza pregatirile in vederea organizarii acestui centru olimpic. Noi dorim sa facem performanta la Braila, si o astfel de ocazie nu se poate rata. Avem traditie in acest sport, tehnicieni foarte buni si o vasta arie de selectie a sportivilor dornici sa practice kaiac-canoe la cote performante", a declarat presedinta CSM-ului, Tinca Amza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii