Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru noutăţi în lotul echipei Cuza Sport la reunirea lotului

la antrenamentul de luni au participat  Ratko Petric,  Adrian Robert Movileanu,  Andrei Damian şi  Andrei Iliescu

 

Luni seară, de la ora 20.00, baschetbaliştii de la Cuza Sport au început pregătirile în vederea turneului semifinal al Ligii I, care va începe pe 26 februarie. La primul antrenament al săptămânii au participat patru baschetbalişti noi. Primul dintre ei a fost deja prezentat: Ratko Petric, jucător de 31 de ani care vine de la Napredak Bosphorus din Liga a 2-a din Serbia. În cariera sa a mai jucat în prima ligă din Muntenegru, Bosnia, Slovacia şi Maroc. Petric evoluează pe postul de centru, are 2,14 m şi 113 kg, iar la Cuza Sport va purta numărul 7 pe tricou.

Printre noii sosiţi se numără şi Adrian Robert Movileanu, jucător care a făcut parte din marea echipă Asesoft Ploieşti. Jucătorul de 1,95 m a promovat sezonul trecut cu CSU Ploieşti în Liga Naţională, iar după ce această formaţie s-a desfiinţat, s-a transferat la BCM Olimpic Baia Mare. Al treilea baschetbalist sosit la Brăila este Andrei Damian. Acesta a jucat în Liga Naţională, la CSM Craiova, în prima parte a acestui sezon. Tot la capitolul noutăţi poate fi menţionat şi Andrei Iliescu, transferat de la Steaua CSM Eximbank Bucureşti. Iliescu are în palmares un titlu de campion naţional de juniori cu Steaua, în 2015. De asemenea, el a fost component al loturilor naţionale de juniori şi a reprezentat România la ultimul Campionat European de juniori U18. Anul trecut, a câştigat medalia de bronz la seniori de la Steaua şi a debutat în Eurocup.

La antrenamentul de luni au participat următorii baschetbalişti: Şerban Bălan Halici, Claudiu Lungu, Dragoş Viuleţ, Dragoş Alexandru, Edy Trifan, Florin Voiculeţ, Eduard Urdă, Cristian Corneanu , Alexandru Koler, Alex Stănculea. Au lipsit din motive obiective Andrei Căpuşan, Ciprian Ţelinoiu şi Bogdan Cezar Sandu.
Categorie articol: 

Comentarii