Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru minute de sperante

Formatia din Ianca a ramas in continuare singura participanta din Liga a III-a care nu are nici un punct dupa sapte etape. De altfel, aceasta mai detine un record de ineficienta: cea mai slaba aparare din toate seriile, cu 28 de goluri primite.
Vineri, la Rm. Sarat CSO a avut totusi prima evolutie mai apropiata de rigorile acestui esalon si a pierdut la limita dupa ce timp de patru minute a trait si cu speranta unui egal.
CSM-ul a dominat prima repriza insa nu au reusit sa inscrie decit o singura data in minutul 23, cind Nica a profitat de o greseala a apararii oaspetilor.
Gazdele au parut ceva mai hotarite dupa pauza, au atacat in valuri, insa nu au gasit caile de a periclita cu adevarat poarta adversa. Si cum ocaziile se razbuna, in minutul 64, Perca a reusit sa restabileasca egalitatea.
Bucuria oaspetilor a fost insa de scurta durata, deoarece dupa numai patru minute Stan a readus linistea in tabara gazdelor.
CSO Ianca a mai bifat astfel o infringere si ramine singura echipa care pina in acest moment nu a cunoscut gustul succesului. Mai mult, dinspre gruparea pregatita de Iacob Carst vin zvonuri ca peste doua etape echipa se va retrage din campionat.
Categorie articol: 

Comentarii