Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru medalii la nationalele de atletism pentru juniori I

Atletii braileni s-au numarat si in acest an printre laureatii Campionatelor Nationale de atletism pentru juniori I, cucerind o medalie de aur, una de argint si doua de bronz.
Dupa ce, in urma cu doua saptamini, a obtinut bronzul la tineret Ionut Vlaicu, sportiv cu dubla legitimare LPS-CSM si-a trecut in palmares titlul national la juniori I in proba de 60 m garduri, iar colegul sau de la CSM, Alexandru Chiricuta, in aceeasi finala a ocupat ultima pozitie a podiumului de premiere.
"Timpul realizat de Vlaicu, 7:95, este foarte bun si il recomanda pentru europenele de la vara" a declarat, la finalul probei, profesorul Dumitru Mihail, cel care se ocupa de destinele sportivului brailean.
Pentru CSM in afara de A. Chiricuta a mai punctat si Anamaria Ionita, sportiva pregatita de profesoara Irina Roata reusind sa-si treca in cont doua medalii, una de argint la 60 m garduri si una de bronz la 400 m plat.
Alti trei atleti braileni au reusit sa acceada in finale, Marian Caliof si Ionel Capitaneanu la 60 m garduri, Daniel Gagiu la saritura in lungime.
Pentru Mihalcea si Gagiu aceasta a fost ultima verificare inaintea finalelor pentru juniori II, programate a se desfasura la sfirsitul acestei saptamini.
"Rezultatele noastre au fost foarte bune atit ca performante, cit si ca timpi. Sportivii de la care se asteptau medalii si-au indeplinit obiectivele, iar cei mai mici au aratat o forma buna si cu siguranta se vor numara printre medaliati la juniori II" a mai precizat Dumitru Mihail.
Categorie articol: 

Comentarii