Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru imobile afectate de un incendiu

Mai multe locuinte au fost afectate de un incendiu izbucnit in ziua de 25 octombrie, din vina unui copil lasat nesupravegheat care s-a jucat cu focul. Pompierii au avut serios de munca, luptindu-se cu flacarile timp de doua ore si jumatate, dar au reusit sa salveze locuintele celor implicati. Incendiul a fost anuntat la ora 17.38, imediat Detasamentul 1 de Pompieri Braila deplasindu-se la locuinta Florentinei D., pe strada Stefan Secareanu nr. 109, in cartierul Lacu Dulce. La locuinta unde a izbucnit focul au ars o magazie din scindura, acoperita cu carton asfaltat si bunurile depozitate in aceasta.
Focul s-a extins repede insa, afectind si trei proprietati vecine. La unul dintre vecini, a ars suprafata de 200 mp de acoperis invelit cu tabla si un perete din scindura de la casa de locuit. La un alt imobil situat tot pe strada Secareanu au ars o magazie si bunurile care erau depozitate acolo. La cea de-a treia proprietate, de pe strada Caramidari, focul a distrus un grup sanitar, fiind degradat si un perete de caramida al locuintei. Pompierii au reusit lichidarea incendiului la ora 20.00, fiind salvata casa de locuit de unde a pornit focul, precum si cele trei case de locuit ale vecinilor.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile pentru stabilirea cauzei incendiului si a valorii prejudiciului.
Tot in ziua de 15 octombrie, la ora 10.47, pompierii braileni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta lui Stefana G., de pe strada Vadul Olangeriei, nr. 21. Focul a pornit de la un cos de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Incendiul a distrus o parte din tavanul din paianta, insa a fost salvata locuinta cu bunurile aferente.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii