Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru companii s-au înscris la licitaţia pentru cele peste 2.400 de tablete destinate elevilor brăileni

• conform anunţului din SICAP, este vorba despre Orange, Vodafone, Union Co şi Elsaco Solutions • reamintim că valoarea totală estimată a contractului este de aproape 2 milioane lei

 

Patru companii s-au înscris la licitaţia organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila pentru achiziţionarea a 2.420 de dispozitive electronice tip tabletă cu conexiune la internet pentru 2 ani. Conform anunţului din SICAP, noul sistem de achiziţii publice, este vorba despre doi operatori mari - Orange şi Vodafone, şi doi operatori medii - Union Co şi Elsaco Solutions. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.965.185 lei, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Reamintim că anunţul a fost lansat de ISJ Brăila în SICAP pe 1 octombrie, tabletele fiind necesare pentru asigurarea accesului echitabil şi nediscriminatoriu la o educaţie de calitate a elevilor din judeţul Brăila şi desfăşurării optime a activităţilor didactice în mediul on-line, în actualul context socio-educaţional. Conform anunţului, fiecare tabletă pentru uz şcolar va fi însoţită de un abonament lunar de date mobile, pentru conectarea acesteia la internet, pe o perioadă de 24 de luni. Transportul tabletelor, costurile asociate acestuia (încărcare, descărcare şi asigurarea echipamentelor împotriva pierderii sau deteriorării intervenite pe parcursul transportului) şi punerea în funcţiune a acestora, prin instalarea suitei de aplicaţii Office (Word, Excel, PowerPoint - citire şi scriere) şi PDF - citire, se vor realiza prin grija şi pe cheltuiala furnizorului, cu personal de specialitate / autorizat, cu respectarea legislaţiei, normativelor şi standardele specifice, aplicabile, aflate în vigoare. Tabletele pentru uz şcolar vor fi noi şi vor fi livrate la sediul autorităţii contractante cu SIM-uri de date mobile, huse de protecţie, încărcătoare, cabluri şi orice alte accesorii necesare funcţionării.

Termenul de livrare şi punere în funcţiune a tabletelor este de maximum 15 zile de la semnarea contractului de achiziţie. Abonamentele lunare de acces la internet (trafic de date mobile) se vor activa odată cu recepţia tabletelor pentru uz şcolar şi vor rămâne active pe o perioadă de 24 de luni. Perioada de garanţie a tabletelor este de minim 24 luni, începând de la data recepţiei acestora, perioadă în care furnizorul va asigura, cu titlu gratuit, operaţiunile de mentenanţă corectivă, în condiţiile şi termenele prevăzute în caietul de sarcini. Perioada de garanţie a tabletelor se va prelungi automat cu durata de nefuncţionare a acestora, din cauza eventualelor defecţiuni apărute.
Categorie articol: 

Comentarii