Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru brăileni, cercetaţi penal pentru braconaj piscicol

• poliţiştii de frontieră i-au prins pe aceştia în timp ce pescuiau fără a deţine autorizaţie

 

Peste 90 de kilograme de peşte confiscate şi predate unei unităţi de profil, după ce poliţiştii de frontieră au depistat patru brăileni la pescuit, deşi nu aveau autorizaţie.

Poliţiştii de frontieră desfăşurau o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, în momentul în care au depistat, pe malul drept al Dunării, în zona km 186, patru brăileni, cu vârste cuprinse între 23 şi 51 de ani, care pescuiau fără a deţine autorizaţie. Bărbaţii au capturat peste 90 kg de peşte din speciile sânger şi cosaş, folosind o plasă de pescuit din aţă.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit şi deţinere sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial. Plasa de pescuit în valoare de 250 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar întreaga cantitate de peşte a fost predată unei unităţi de profil”, se arată în comunicatul de presă emis de Poliţia de Frontieră.

 
Categorie articol: 

Comentarii