Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru adulţi şi un copil răniţi în accidente rutiere

O femeie şi un copil au fost la un pas de tragedie după ce autoturismul, pe care îl conducea femeia în vârstă de 26 de ani, a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc ieri dimineaţă, în satul Olăneasca, iar la sosirea ambulanţei, atât femeia cât şi copilul în vârstă de 1 an şi 6 luni prezentau răni la cap. Ambii au fost transportaţi la spital, dar în acest moment starea lor este stabilă.
Tot ieri, din cauza vitezei excesive, doi tineri au intrat cu maşina într-un cap de pod situat la ieşirea din comuna Gropeni. Tinerii, unul în vârstă de 19 iar celălalt de 21 de ani, au suferit răni la nivelul feţei şi al membrelor, dar şi multiple politraumatisme. Ei au fost transportaţi de urgenţă la spital.
Nici ziua de sâmbătă nu a fost una liniştită. Un bărbat de 77 ani a fost accidentat după ce a căzut cu un scuter. "Bărbatul circula pe Şoseaua de centură, când a făcut un puseu hipertensiv, a ameţit, s-a dezechilibrat şi a căzut cu tot cu scuterul pe care îl conducea. La sosirea echipajului de pe ambulanţă, victima prezenta traumatism cranio-cerebral acut închis şi escoriaţii faciale. I s-au acordat îngrijirile medicale necesare, însă a refuzat să fie dus la spital, el fiind preluat de Poliţie", ne-a declarat, legat de acest caz, directorul SAJ Brăila, Silviu Radu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii