Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru șoferi din localități diferite, implicați într-o tamponare

* un bărbat din Făurei, unul din municipiul Brăila, altul din Ianca și un al patrulea din Iași au fost implicați într-un eveniment rutier pe Calea Călărașilor * cel din Făurei consumase alcool înainte de a se urca la volan

 

Geografia pare că s-a jucat cu destinul unui șofer. Conducătorul auto (38 ani), de loc din Făurei, în timp ce conducea mașina pe Calea Călărașilor din municipiu, nu a păstrat distanța corespunzătoare și a tamponat în partea din spate un vehicul condus de un brăilean (43 ani), care a ricoșat într-un autoturism condus de un bărbat (47 ani) din Ianca, acesta la rândul său, fiind proiectat într-o a patra mașină condusă de un tânăr (29 ani) din județul Iași.

Toți șoferii implicați în tamponare au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele arătând că singurul care a consumat alcool a fost chiar cel din Făurei, care a și produs evenimentul rutier. Acesta avea o îmbibație alcoolică de 1,15 mg/l, motiv pentru care a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, dar a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Comentarii