Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patroana judecata pentru conducere in stare de ebrietate

Administrator al unei firme brailene, Gabriela G., in virsta de 32 de ani, domiciliata in comuna Cazasu, a fost cercetata si trimisa in judecata, din dispozitia procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean Braila, pentru conducerea unui autovehicul avind o alcoolemie peste limita legala admisa (art. 87 din OUG 195/2002 modificata).
Potrivit anchetatorilor, in noaptea de 25/26 noiembrie 2006, putin dupa ora 0.20, politistii aflati in serviciu de patrulare pe strada 1 Decembrie 1918 (intersectia cu strada Rahova) au oprit pentru control Dacia Brak cu numarul de inmatriculare BR-80-GIA, la volanul careia se afla Gabriela G. Oamenii legii au fost intrigati de faptul ca soferita vorbea la telefon in timp ce conducea autoturismul, dar si de faptul ca aceasta mirosea puternic a alcool. In momentul in care i s-a solicitat sa fie testata cu aparatul etilotest, femeia a refuzat, motiv pentru care a fost condusa la spital, pentru recoltarea de probe biologice necesare calcularii alcoolemiei. Nu mica le-a fost mirarea politistilor cind au aflat ca suspecta avea 1.50 grame la mie alcool in singe.
Initial, Gabriela G. a declarat ca a consumat doua pahare cu vin si o bere "la un restaurant din satul Albina", fiind ziua ei de nastere, si ca intentiona sa ajunga la Discoteca "Milenium". Ulterior, ea a spus ca a dat pe git, in doua ore si jumatate, "3-4 beri si 750 ml. de vin". Cazul a fost preluat de instanta de fond a Judecatoriei Braila.
Categorie articol: 

Comentarii