Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A patra victorie consecutiva pentru Romania

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, vineri, reprezentativa similara a Angolei, cu scorul de 28-23 (16-7), in penultimul meci din cadrul grupei A la Jocurile Olimpice.
Dupa un inceput mai ezitant in faza ofensiva, Romania a produs deliciul publicului, printr-o reusita de la mijlocul terenului a Ionelei Stanca, ce a dus scorul la 4-2 (min. 9). Totusi, jocul n-a mers, tricolorele parind neconcentrate, astfel ca la scorul 6-5 (min. 16), antrenorii Tadici si Musi au fost nevoiti sa ceara time-out. Roadele s-au vazut imediat, 9-5 (min. 19) si 15-6 (min. 27), echipa aratind treptat jocul sau obisnuit. La pauza, 16-7.
Pina la final, partida s-a transformat intr-o formalitate pentru nationala tricolora, care a bifat astfel a patra victorie consecutiva, din tot atitea meciuri disputate.
Marcatoarele echipei Romaniei au fost Maier 7, Lecusanu 4, Amariei, Ardean-Elisei, Neagu si Nechita, cite 3, Stanca 2, Birsan, Meirosu si Bradeanu, cite 1.
Angola a avut-o in prim-plan pe De Almeida, cu 8 goluri.
In primul meci al zilei, in grupa A, Kazahstan a produs surpriza, invingind nationala tarii gazda, China, cu scorul de 29-26 (14-10), in timp ce in grupa B, Brazilia a dispus de Coreea de Sud, cu 33-32 (17-12), iar Suedia a trecut de Germania, cu 27-26 (13-13). Ultimele confruntari de vineri sint intre Franta-Norvegia (A) si Germania-Suedia, Ungaria-Rusia (ambele in grupa B).
Nationala antrenata de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi este deja calificata in sferturile de finala ale competitiei, in care se vor afla primele patru clasate din fiecare din cele doua grupe. Rezultatul din ultima partida, derby-ul grupei, cu Norvegia (duminica, ora 8.40), va decide pozitia pe care va incheia reprezentativa noastra.
In partida de debut din grupa A, reprezentativa antrenata de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi a invins fara probleme echipa Kazahstan, cu scorul de 31-19 (13-10), iar apoi a trecut de nationala tarii gazda, China, cu 34-20 (17-11) si de Franta, cu 34-26 (17-13).
In grupa B evolueaza echipele Rusiei, Germaniei, Ungariei, Coreea de Sud, Suedia si Brazilia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii