Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Sefii administratiei publice ne costa, anual, aproape 5 miliarde de lei. Ca sa-i injuram ca n-au facut mai nimic pentru Braila, de banii astia, nu ne costa nimic.

* Proiectul de modernizare a sistemului local de termoficare prinde contur. Probabil ca acest program va fi pus in practica abia dupa ce toata lumea va avea centrala proprie.

* Un tinar a fost injunghiat din cauza unei confuzii. Asta pentru ca, aproape sigur, agresorul era chior de beat.

* Cel mai bogat brailean, Marin Moraru, patron al firmei "Marex", are o avere de 28 de milioane de dolari, cu vreo 10 milioane mai mult decit premierul Tariceanu. Explicatia e simpla: premierul maninca preparate Marex, dar Moraru nu si-a cumparat Citroen si nici motociclete.

* Braila s-a umplut, miercuri dimineata, de miros de gaz. Oare sa fi fost de la faptul ca marti a inceput postul Craciunului?

* O delegatie a cultivatorilor de soia modificata genetic s-a plins la Bruxelles, protestind ca UE interzice cultivarea acestei plante. Oficialii europeni doar au ris.

* In numai trei zile, trei copii au ajuns la spital in coma alcoolica. Uite ca nu degeaba la Braila prefect este Mitroi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii