Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Braila este, conform unui studiu realizat de revista Capital, un oras de nota 4,77, clasindu-se pe locul 28 in Topul 50 al oraselor din Romania. Tot e bine; cu un buchet de flori dat unde trebuie, eu zic ca trecem clasa.

* In ciuda cererii, Casa de Pensii nu mai are bilete de tratament pentru pensionari. Probabil ca celor ramasi pe dinafara li se recomanda tratamentul cu pamint galben.

* A demarat programul "Analize medicale pentru toti", care obliga pe fiecare cetatean sa-si faca, odata pe an, analizele, gratuit. Banii necesari programului provin din taxa pe viciu. Uite ca nu fumam chiar degeaba; asa vor afla si nefumatorii ca oricum sint mai bolnavi decit si-au imaginat ei.

* In ciuda promisiunilor guvernantilor, digul de la Varsatura ramine neconsolidat. Pai, era si normal. Daca localitatea se cheama Varsatura, ceva tot trebuie sa se verse acolo, nu?

* Educatia fizica revine ca disciplina de Bac. Prin urmare, elevii care au tot fugit de scoala inseamna ca nu s-au antrenat degeaba.

* Sinistratii de pe strada Ancorei, din Port, s-au intors la apartamentele lor, ultrarenovate pe banii statului. Ghinionul lor a fost ca nu i-a prins inundatiile cu carutele in fata scarii, ca li s-ar fi dat si cite o masina noua.

* Si apropo de Port, dupa ce l-au pierdut in favoarea Galatiului, care-l administreaza acum, liberalii braileni il vor inapoi. Probabil li s-a facut de dat in barci sau vor sa plece cu pluta pe Dunare.

* Directia Sanitar Veterinara a dispus ca maidanezii capturati sa fie eliberati din nou pe strada, motivul oficial fiind acela ca adapostul actual nu asigura conditiile necesare. De fapt, credem ca adevaratul motiv e altul: exista prea multa frunza taiata la ciini de asistatii social si ramine pe stoc.

* Privatizarea SC ECO SA a fost aminata din nou. Probabil pentru ca mai sint ceva murdarii de dosit acolo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii