Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Mai multe cupluri au fost prinse de jandarmi facind sex, noaptea, prin paduri, parcuri si parcari de pe la margine de oras. Ce cautau cuplurile acolo, am inteles din start. Mai greu ne e sa pricepem ce treaba aveau jandarmii la ora aia pe coclauri, in cautare de sex? Banuim ca le cazuse semnalul de cablu tv si nu s-au mai putut uita la programele alea porno de dupa 1.00 noaptea.

* Primaria a pierdut Groapa Ecologica de la Muchea. Nu e de mirare: de multa vreme, Primaria e cu un picior in groapa, iar totul se face acolo pe muchie de cutit.

* Intre procurorul general interimar Marcel Simpetru si generalul Badalan, primul fiind casatorit cu sora celui de-al doilea, a izbucnit un razboi al declaratiilor. Oficial nu se stie de la ce s-au luat, dar se pare ca totul a plecat de la reclama aia la Pepsi Twist, in care o lamiie ii spune unei alte lamii "Au stors-o pe sor'mea, ma", iar cealalta raspunde "Sor'ta-i delicioasa! E buna rau!".

* Zilele acestea, Politia deruleaza o campanie de prevenire a criminalitatii. In acest sens, seful IPJ, Catalin Chivu, face un apel la umanitatea infractorilor, rugindu-i sa-si amine faradelegile pina saptamina viitoare.

* In primele 7 luni ale anului, Braila a exportat marfuri de 135 milioane de euro. Cea mai buna marfa continua sa ajunga pe trotuarele din Spania.

* Din 366 de unitati de invatamint, 278 nu pot fi autorizate sanitar, majoritatea din cauza grupurilor sanitare necorespunzatoare. Asta inseamna ca majoritatea elevilor vor continua sa faca ceva pe ea de scoala.

* Tilea este primar pentru 10 zile, Cibu fiind in concediu. In sfirsit, o ocazie pentru Tilea sa semneze si el, oficial, ca primarul!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii