Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Seful CJ, Gheorghe Bunea Stancu, promite ca va deschide in aceasta vara, intre Braila si Galati, trei piete de gros - una de peste, una de legume si fructe si alta de flori. Punem pariu ca, de fapt, vor fi trei piete subtiri - una de pesti neprinsi de Politie, alta de trufandale gata de export in Spania si alta de "da' flori nu vrei, Stancule?".

* Romii din Colonia de la kilometrul 10 traiesc in conditii mai bune, sint de parere reprezentantii acestora. In acelasi timp, platforma industriala de vizavi o duce din ce in ce mai prost, mai ales la capitolul fier vechi.

* Directorii PD ai directiilor deconcentrate se tin ferm pe pozitii. Semn ca au o putere de concentrare mai mare decit se banuia.

* Primaria organizeaza pe Faleza un concert Voltaj si Heaven. Nici ca se putea o mai buna alaturare: cind ai de-a face cu un voltaj prea mare, ajungi in heaven, nu?

* Dupa ce au sarbatorit Pastele la iarba verde, brailenii au lasat in urma mormane de gunoaie. Alte mormoane de gunoaie au plecat spre casa cu tramvaiul sau masinile.

* Sindicatul din "Laminorul" s-a lansat in afaceri, deschizind la intrarea in societate un chiosc alimentar. Acesta e primul semn ca in locul a ceea ce a mai ramas din "Laminorul" va aparea, pina la urma, un hypermarket.

* In ziua de Pasti s-a inregistrat o avalansa de incendii, dind serios de furca pompierilor, care n-au prea putut sa-si petreaca linistiti sarbatorile. Mai ales ca de ziua pompierilor nu se inregistreaza niciodata o avalansa de miei si cozonaci.
Categorie articol: 

Comentarii