Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* De cind cu integrarea Romaniei in UE, bovinele au nevoie de pasaport individual nu doar pentru a putea fi "plimbate" la tirguri, ci chiar si pentru a fi duse la abator. Chiar e aberanta prevederea asta europeana; normal ar fi fost ca, dupa integrarea in UE, bovinele sa nu mai aiba nevoie decit de buletin.

* Detinutele din Penitenciarul Braila au sarbatorit 8 Martie. Cu toate astea, nimeni n-a avut curaj sa le ureze un sincer La Multi Ani!

* De 8 martie, 171 de angajati ai "Celhart Donaris" si-au inceput somajul. Banuim ca in acea zi speciala, mama cuiva a fost pomenita mai des decit de regula.

* La Colegiul "Balcescu" se desfasoara, zilele viitoare, "Saptamina creierului". E clar, asta va fi saptamina proasta a penisului.

* Un detinut de la Penitenciarul de Maxima Siguranta a evadat. Desi a fost prins in 24 de ore, nu poti sa nu te intrebi: cum ar trebui sa se cheme o inchisoare din care sa nu se poata evada? "Penitenciarul de Cea Mai Maxima Siguranta"?

* Politia Comunitara se va transforma in Politia Locala. O masura fara rost, din moment ce, dupa infiintarea zonei Braila - Galati, se va ajunge, evident, la Politia Intracomunitara.

* Brailenii care s-au incalzit cu gaz metan primesc ajutoarele de caldura in martie. Mai bine, de banii aia, statul le-ar lua cite un aparat de aer conditionat.

* Cica intre Braila si Galati se va construi o sosea suspendata, paralela cu soseaua-dig. Noi zicem ca mai bine ar fi sa se construiasca perpendiculara pe soseaua-dig; in acest mod, ar iesi direct pod peste Dunare.
Categorie articol: 

Comentarii