Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Apa potabila e acum preparata dupa o noua reteta, europeana. Tare mi-e teama ca asta-i doar o reteta romaneasca de scumpit apa la nivel european.

* Politia lucreaza de nota 10, crede seful Autoritatii teritoriale de ordine Publica, Ion Rotaru. Poate ca are dreptate. Dar asta inseamna ca interlopii lucreaza de nota 20.

* Desi au cam frecat mangalul la serviciu, laminoristii au obtinut o majorare salariala de 10%. Probabil pentru ca au frecat mai cu sirg decit angajatii care de regula freaca menta.

* Oraselul Copiilor isi va dubla suprafata. De acum incolo, vor avea si pensionarii mai mult loc unde sa joace table.

* Aproape 300 de braileni au fost depistati de Politie cu arme albe. Interlopii insa stau linistiti: sabiile lor sint in general negre.

* Peste 85% din apelurile la 112 sint false, dar Politia, Salvarea si Pompierii se deplaseaza degeaba la locul solicitat. Probabil de aceea in restul de 15% din apeluri, Politia, Salvarea si Pompierii ajung mai tirziu: ca sa se razbune si ei intr-un fel.

* Serviciul de Ambulanta ramine fara medici. In aceste conditii, o idee buna ar fi ca ambulantele sa fie folosite pe post de maxi-taxi. Clar, ar bate orice concurenta, pentru ca ar merge mai repede decit celelalte microbuze, avind si girofaruri.

* Braila ar putea deveni, in viitor, desert. De aceea, ar trebui sa ne hidratam din timp cu cit mai multa bere.

* Un individ a comis o infractiune imediat dupa ce fusese eliberat din penitenciar. Probabil omul isi uitase ceva in camera la plecare, si nu stia cum sa se intoarca inapoi.

* De 1 martie, zeci de soferite au fost amendate cu martisoare pentru neportul centurii. Probabil ca, de Ziua Femeii, care e o sarbatoare mult mai mare, soferitele vor trebui sa treaca pe rosu pentru a mai primi flori de la politisti.

* Seful CJ Braila vrea ca, intre Braila si Galati, sa construiasca un palat regional. Probabil i-o trebui ca sa-si tina caii putere in sufrageria palatului.
Categorie articol: 

Comentarii