Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Din cauza noroiului de pe rotile camioanelor care ies de la depozitul de deseuri inerte, soseaua dig Braila - Galati s-a transformat intr-un patinoar pentru masini. Probabil ca responsabilii de la acest depozit doresc sa depoziteze acolo si ceva masini si soferi inerti.

* Restructurarea spitalelor ii nelinisteste pe angajati, care se tem ca o parte dintre ei vor fi dati afara. Cei care vor ramine, insa, se bucura: le vor ramine lor mai multe "atentii" de la pacienti.

* Printr-o Hotarire de Guvern aberanta, brailenii ar trebui sa mearga, in viitor, pe Faleza, doar cu permis de Galati. Nu s-ar putea oare sa mergem si la vot doar cu permis de la galateni?

* La Dudesti s-a consumat un viol mai aparte, victima declarind ca mai tot timpul a simtit ceva intre mila si tandrete pentru agresor. Violatorul a fost insa arestat, el sperind ca si colegii sai de celula vor manifesta aceeasi tandrete fata de el.

* Seiful Consiliului Judetean a fost spart de o fatuca in virsta de doar 13 ani. Cind va ajunge sefa la CJ, va invata sa devalizeze seiful si fara sa fie prinsa.

* Mai bine de jumatate dintre parlamentarii braileni nu s-au grabit sa-si faca publice declaratiile de avere. Probabil matusile Tamara au avut un concediu de sarbatori ceva mai lung anul asta.

* Ciinii maidanezi se inmultesc ca iepurii la Braila. Explicatia ar putea sta in faptul ca pina si maidanezilor li s-au lungit urechile tot asteptind sa-i adune cineva de pe strada.

* Desi este infractor cu condamnare in regula, fostul primar al comunei Visani se vrea iar in functie, iar PSD, partid din care face parte, il sustine si l-a luat in calcul ca un posibil candidat la alegerile comunale. La urma urmei, de cind a stat in calea politicii comiterea vreunei infractiuni?

* O tinara de 17 ani nu a fost lasata de mai-marii Bisericii locale sa participe la prinderea crucii de Boboteaza. Le-o fi fost teama ca nu cumva sa se cracaneze apele Dunarii de la asa o premiera. S-au temut degeaba; nimeni n-a fost trasnit nici dupa ce a prins Titel Cracanatu crucea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii