Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pascu si Mihai Munteanu au facut diferenta in repriza a doua pentru echipa lui Ionel Iuga

Simbata, fara Costel Rosu si Berceanu, echipa a doua a CF Braila a sustinut cel de-al doilea meci amical programat, partenera de joc, de data aceasta, fiindu-i Steaua Braila, echipa care a incheiat sezonul pe locul al cincilea in Campionatul judetean.
Prima repriza, cea in care ambele echipe au folosit garniturile de baza, a fost extrem de echilibrata, dovada stind scorul egal, 1-1, inregistrat dupa primele 45 de minute.
Steaua a trecut cu bine peste momentele de tatonare si in minutul 16 a deschis scorul, prin Teodor Lupascu, jucatorul care in urma cu o luna a implinit 15 ani reusind o executie tehnica foarte buna, lob de la 16 metri peste portarul Mitrea.
Dupa numai 2 minute putea fi 2-0 pentru oaspeti insa lipsa de experienta a facut ca Alin Martinescu sa amine momentul sutului, dindu-i astfel timp portarului advers sa se pozitioneze bine.
In minutul urmator Pascu, jucatorul pe care Ionel Iuga l-a utilizat in ultima partida de campionat la echipa de seniori, a reusit sa restabileasca egalitatea, tot in urma unei executii tehnice subtile.
Ambele echipe au evoluat cu garda jos, fazele de poarta au alternat de o parte si de alta insa pina la pauza tabela nu s-a mai modificat. Pe undeva Steaua Braila a avut si sansa deoarece jucatorii lui Ionel Iuga au sutat de doua ori in barele portii aparate de Marius Serbu.
In repriza a doua CF Braila II a dominat si a reusit sa marcheze de inca patru ori, prin Pascu, M. Munteanu, M. Coman si Moldoveanu si a cistigat intilnirea cu 5-1.
Din minutul 55 echipa oaspete a evoluat intr-o formula noua deoarece antrenorii Emil Cataros si Florin Latu au introdus in teren pe ceilalti sapte jucatori din lot si cu toate acestea diferenta ar fi putut fi de numai doua goluri daca Olmazu si Dumitru si-ar fi asumat responsabilitatea de a suta spre poarta si nu de a pasa catre coechipierii aflati in apropiere.
"Consider ca a fost un test util si ca ne-am indeplinit obiectivul. Jucatorii din propria pepiniera pe care i-am avut in vizor, Pascu si Munteanu confirma si incet-incet incep sa se adapteze cerintelor noastre si Bosoi si Moldoveanu, de la Petrolul Ianca. Am remarcat un progres si la adversara noastra, Steaua Braila, de la care i-am remarcat pe Gagu si A. Coman", a declarat Ionel Iuga.
La rindul sau, antrenorul Emil Cataros a precizat: "Ii felicit pe baieti pentru daruirea si dezinvoltura din prima repriza, dar evident ca mai avem foarte mult de muncit pentru a putea sa ne masuram fortele cu o echipa formata din jucatori care au inceput deslusirea tainelor fotbalului de la 6-7 ani. Consider ca sintem pe un drum bun si printr-o pregatire adecvata si partide de verificare cu astfel de adversari vom putea face progresele pe care le dorim".

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Pascu, Moroianu, Hristian - Turcu, M. Munteanu, Moldoveanu, Serban - Mindroasa, M. Coman. Au mai jucat: Zagan, Popescu. Antrenor: Ionel Iuga
Steaua Braila: Serbu - Mihaila, Bardas, Subtirica, A. Coman - Martinescu, Gagu, Cotiga, Chiriac - Olmazu, Lupascu. Au mai jucat: Tunea, Urmes, Bratu, Tanu, Manolache, Antohi, Dumitru. Antrenor: Emil Cataros.

Din minutul 55 echipa oaspete a evoluat intr-o formula noua deoarece antrenorii Emil Cataros si Florin Latu au introdus in teren pe ceilalti sapte jucatori din lot.
Categorie articol: 

Comentarii