Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pas decisiv făcut de Viitorul Ianca spre titlul de campioană a Ligii a IV-a

• echipa pregătită de Cosmin Necoară a câştigat cu 4-0 meciul cu Victoria Traian • revelaţia turneului play-off, FC Urleasca, a câştigat cu 3-2 meciul cu Viitorul Şuţeşti • Adrian Spătaru a înscris golul de 3 puncte

 

Liderul campionatului, Viitorul Ianca, a deschis scorul în minutul 4 prin Ionuţ Matei, în partida cu Victoria Traian. De la jumătatea reprizei, iniţiativa a aparţinut echipei din Traian şi doar neşansa a făcut ca formaţia pregătită de Puiu Antohi să nu întoarcă rezultatul în favoarea sa. Victoria Traian a irosit prin Ciocan, Buzatu şi Orăşanu, trei mari ocazii de gol şi a fost frustrată de o lovitură de la 11 metri. Moroşanu a fost faultat la 30 de metri de poarta adversă de către Cazan, care era ultim apărător, însă Moroşanu nu a căzut, a continuat faza şi a rămas singur cu portarul Jalbă dar, în momentul şutului, a fost faultat de Ioniţă în careu, însă nici această infracţiune nu a fost sancţionată de centralul Ionel Ivan.

Experienţa şi-a spus cuvântul şi Viitorul Ianca a mai înscris de trei ori în repriza a doua, prin Coman (min. 68), Ndigwe (min. 77) şi Matei (min. 83) şi a câştigat cu 4-0.

Revelaţia returului, FC Urleasca, s-a impus cu 3-2 în partida cu Viitorul Şuţeşti. Formaţia manageriată de Adrian Spătaru a condus cu 2-0, graţiei “dublei” realizate de Liviu Boariu şi partida părea deja câştigată. Echipa din Urleasca a mai avut două ocazii în prima repriză pe care le-a ratat. Repriza a doua a fost contolată de Viitorul Şuţeşti care a ratat la rândul ei câteva situaţii de gol la acest scor. În minutul 61, Adrian Coman a marcat în propria poartă, era 2-1 pentru FC Urleasca şi partida se relansa. Însă în minutul 83 Adrian Spătaru a înscris, iar echipa sa avea din nou două goluri avans. În primul minut al prelungirilor părţii secunde, Grozea a înscris pentru Viitorul Şuţeşti, iar FC Urleasca s-a impus meritat cu 3-2.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 4-a a turneului play-out:

ACSC Cazasu – Viitorul Însurăţei 3-6 (1-5)

Techiu (min. 14), Radu (min. 47-autogol), Toader (min. 90) / Mogoş (min. 11, 32, 38), Iordache (min. 22, 26), V. Gheorghe (min. 54)

Dunărea Tichileşti – Pandurii Tudor Vladimirescu 4-2 (2-0)

Novac (min. 6, 76), Abălaşei (min. 34), A. Mihai (min. 48) / Stan (min. 72), Dincă (min. 93).
Categorie articol: 

Comentarii