Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partide interesante la ambii poli ai clasamentului

Sâmbătă, în etapa a 14-a a Ligii a IV-a sunt programate meciuri interesante la ambii poli ai clasamentului. Dacă primul loc nu mai poate fi ameninţat pentru că ACS Viitorul Însurăţei este favorită la victorie şi în partida cu Sportul Chiscani, lupta pentru celelalte două poziţii de pe podium rămâne deschisă. Derby-ul acestei runde are loc pe stadinul "Ştefan Vrăbioru" între Viitorul Ianca, locul al patrulea şi CS Făurei, locul al cincilea. Ambele formaţii au câte 24 de puncte şi ambele speră încă să prindă primele trei locuri la finalul acestui campionat. La Tudor Vladimirescu şi Traian sunt programate alte două dispute "tari". Deşi la prima vedere gazdele par a avea prima şansă, Voinţa Vişani, care de săptămâna trecută îl are antrenor pe Ionel Ivan şi Victoria Old Boys Însurăţei pot produce surprize.
O dispută interesantă este şi cea dintre ultimele două clasate, Viitorul Galbenu - Voinţa Găiseanca. Un meci între o formaţie gazdă care are deja două victorii în cont şi una oaspete, care vine la Galbenu cu dorinţa de a realiza primul ei succes din acest sezon.
Înaintea etapei a 14-a, lideră cu maximum de puncte, 39, este ACS Viitorul Însurăţei, iar pe locul al doilea se află Victoria Traian cu 29 de puncte. Pe locurile 3-5 se află trei formaţii cu câte 24 de puncte fiecare, departajarea fiind făcută de golaveraj, Pandurii Tudor Vladimirescu (50-26), Viitorul Ianca (27-16), CS Făurei (38-29).

Etapa a 14-a programează meciurile:
Viitorul Ianca - CS Făurei
ACS Viitorul Însurăţei - Sportul Chiscani
Viitorul Galbenu - Voinţa Găiseanca
Pandurii Tudor Vladimirescu - Voinţa Vişani
Victoria Traian - Victoria Old Boys Însurăţei
Victoria Cazasu - Avăntul Mircea Vodă

 
Categorie articol: 

Comentarii