Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partide echilibrate in prima etapa a Campionatului liceelor la volei

Simbata, la Colegiul National "Nicolae Balcescu", s-a derulat prima etapa a Campionatului liceelor la volei, competitie care se deruleaza in cadrul "Olimpiadei Sportului Scolar" si in care nu au voie sa participe sportivi legitimati.
In competitia feminina toate partidele au fost echilibrate. Prima etapa a programat si primul derby in care s-au intilnit cistigatoarea de anul trecut, echipa Liceului Pedagogic si ocupanta locului al treilea al editiei precedente, echipa Gr. Sc. "Panait Istrati". Victoria a revenit celei dintii cu scorul de 2-1, rezultat cu care s-au impus de altfel si alte doua formatii, ale C.N. "Gh. M. Murgoci" si C.N. "N. Balcescu"
In actuala editie de campionat, cele mai mari sanse de a cistiga locul intii le are echipa C.N. "Gh. M. Murgoci", ea fiind singura care si-a pastrat componenta lotului si pare in acest moment a avea cel mai omogen lot.
In competitia baietilor, in care sint angrenate tot sase echipe, pretendentele la locul intii, echipele Gr. Sc. "Panait Istrati" si Liceului "Panait Cerna" nu au pierdut nici un set in fata adversarelor lor si cu siguranta ca departajarea se va face doar in urma jocului direct.

Rezultatele inregistrate in runda inaugurala:
feminin
Gr. Sc. "Panait Istrati" - Lic. Pedagogic 1-2
C.N. "Gh. M. Murgoci" - Gr. Sc. "C-tin. Brincoveanu" 2-1
Gr. Sc. "M. Sebastian" - C.N. "N. Balcescu" 2-1
masculin
Gr. Sc. "C-tin. Brincusi" - Gr. Sc. "C-tin. Brincoveanu" 1-2
Gr. Sc. "Panait Istrati" - Gr. Sc. "M. Sebastian" 2-0
Lic. "Panait Cerna" - Liceul de Arta 2-0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii