Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partida cu multe goluri si suspans

Petrolul Ianca: Cristea - Bosoi, Smeu, Em. Cristian, Stanciulescu - Rosu, Bulancea, V. Gheorghe, Bandarica - Zainea, Berceanu (min. 89: Neta)
Petrolul Berca: Constandache - Carausu, C. Ilie, Mindra, I. Ilie - Roman, Nitu, Onut, Floricel - Lautaru, Ples

Partida dintre cele doua formatii petroliste si-a confirmat si de aceasta data statutul de derby. Ambele formatii au jucat la victorie, cu mult angajament, fazele spectaculoase s-au succedat in ambele careuri si s-au marcat multe goluri.
Gazdele au deschis scorul in minutul 5, prin Berceanu care a fructificat o pasa ideala de la Vasilica Gheorghe, iar dupa noua minute si-ar fi putut mari avantajul daca Constandache nu se opunea cu succes unei mingi sutate puternic de Bulancea, de la 25 de metri.
Prima replica a oaspetilor a venit in minutul 20, cind Roman si-a incercat sansa din careu insa a fost rindul lui Cristea sa aiba o interventie de efect. In minutul imediat urmator, gazdele au initiat o actiune colectiva, Rosu a centrat in careu, Zainea a recentrat in fata portii si, de la numai 6 metri, Berceanu l-a tintit pe portarul din Berca.
Dupa numai patru minute, echipa pregatita de Dumitru Bulancea a realizat o noua actiune spectaculoasa si a reusit sa-si majoreze avantajul. Bandarica a facut o cursa solitara pe partea stinga, i-a pasat lui Zainea, acesta a intors mingea cu calciiul pentru Vasilica Gheorghe, iar mijlocasul gazdelor l-a invins pe Constandache, 2-0.
Diferenta de doua goluri s-a mentinut un singur minut deoarece in faza imediat urmatoare cel care avea sa devina cel mai bun jucator al oaspetilor, Ples, a profitat de greseala aparatorilor centrali si a redus din diferenta.
In ultimele minute ale primei reprize, fiecare dintre cele doua echipe ar fi putut inscrie cite o data insa Cristea a avut o interventie foarte buna la sutul lui Ples, iar Costel Rosu nu a reusit sa trimita mingea in poarta goala, dupa o iesire inoportuna a portarului Constandache.

Cele mai spectaculoase goluri s-au marcat in repriza a doua

La trei minute de la reluare, atacantul oaspetilor, Ples, a driblat tot ce a intilnit in cale si a reusit sa restabileasca egalitatea.
La acest scor, formatia din Ianca a reluat asaltul asupra careului advers insa portarul oaspetilor a avut doua interventii spectaculoase, prima data la sutul lui Berceanu si a doua oara la reluarea cu capul a lui Zainea, din 8 metri.
In minutul 70, Constandache nu a mai reusit sa se opuna sutului lui Bandarica insa sansa i-a suris deoarece mingea a lovit bara. In minutul imediat urmator insa, dupa un un-doi cu Berceanu, Dorin Zainea nu i-a mai lasat nici o sansa portarului din Berca si si-a adus din nou echipa in avantaj.
Gazdele ar fi putut transa meciul in minutul 76, cind din nou Constandache a gafat insa faza l-a surprins si pe experimentatul atacant al formatiei din Ianca, Berceanu, care nu a reusit sa trimita mingea in poarta goala.
Doua minute mai tirziu, trei jucatori ai gazdelor, V. Gheorghe, Berceanu si Bandarica, au combinat in careul advers, mingea a ajuns la primul dintre ei, care in loc sa suteze a apelat la un dribling in plus si a fost deposedat in ultima instanta de catre unul dintre fundasii oaspetilor.
Si cum ocaziile se razbuna, in minutul 80, Ples, lansat pe culoar de Roman, a reusit hat trick-ul si restabilirea egalitatii.
Numai ca gazdele nu s-au multumit cu jumatati de masura si, cu doua minute inainte de final, Bandarica a trimis mingea in vinclul portii adverse, inclinind decisiv balanta in favoarea Petrolului Ianca.
"A fost un meci extrem de spectaculos si ii felicit in mod deosebit pe atacanti, dar si pe ceilalti jucatori cu sarcini ofensive. Nu acelasi lucru pot sa spun despre compartimentul defensiv. Am primit doar sapte goluri in tur, iar in retur deja 13, ceea ce spune foarte mult despre modul in care aparatorii inteleg sa se achite de sarcini.
Este o victorie pe care ne-am dorit-o foarte mult pentru ca intre gruparile noastre a existat din totdeauna o rivalitate sportiva" declara, la finalul meciului, presedintele Iancu Teodorescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii