Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partida Avintul Ciresu - Viitorul Ianca reprezinta capul de afis al rundei

Etapa a zecea a Ligii a IV-a programeaza mai multe partide interesante. Derby-ul rundei se va derula la Ciresu, intre formatia locala Avintul si lidera la zi a clasamentului Viitorul Ianca. Formatia din Ciresu vine dupa o victorie foarte importanta pe terenul Viitorului Galbenu in timp ce lidera tot dupa un succes la limita pe teren propriu in disputa cu penultima clasata Victoria Dedulesti. Va fi un joc echilibrat intre experienta si tinerete, mai precis intre jucatori care au deja in palmares multe prezente in Divizia C si altii care bat la portile afirmarii cum sint cei din Ianca. Rezultatul acestui meci poate stabili si campioana de toamna.
Un alt joc pe muchie de cutit este cel dintre CSO Ianca si Viitorul II Insuratei, mai precis intre o formatie care nu are voie sa promoveze dar care are totusi ca obiectiv cistigarea campionatului si o alta care are in componenta multi jucatori tineri care vor sa se faca remarcati de antrenorii de la echipa mare pentru a evolua la echipa din Liga a III-a.
In ordinea importantei urmeaza jocul Victoria Traian - Viitorul Galbenu. Gazdele nu au voie sa mai faca nici un pas gresit, insa vor avea mult de muncit pentru a-si apropia victoria, deoarece Viitorul Galbenu vrea sa puna capat perioadei de criza pe care o traverseaza. In sezonul trecut formatia din Galbenu a invins-o pe Victoria Traian in propriul fieff si a scos-o practic din lupta pentru locul intii.
In celelalte partide sint favorite certe. CF Braila nu are cum sa se impiedice pe teren propriu de CS Faurei si probabil ca elevii lui Tudorel Cotiga vor cistiga din nou la scor, de asemenea Tractorul Viziru este favorita la victorie in fata "lanternei" Pressing Braila.
Disputa de la Dedulesti este deschisa oricarui rezultat deoarece se intilnesc doua echipe aflate in impas, penultima clasata, Victoria Dedulesti si Avintul Chiscani grupare care se afla intr-o evidenta scadere de turatie, fapt demonstrat de locul al optulea, pe care il ocupa in acest moment in clasament.

Etapa a 10-a programeaza meciurile:
CSO Ianca - Viitorul II Insuratei
CF Braila II - CS Faurei
Recolta Tufesti - Vointa Gaiseanca
Victoria Dedulesti - Avintul Chiscani
Tractorul Viziru - Pressing Braila
Avintul Ciresu - Viitorul Ianca
Victoria Traian - Viitorul Galbenu

Etapa a 8-a a Campionatului Judetean de fotbal programeaza meciurile:
Seria I
Tricolorul Lanurile - Infratirea Gemenele
Spicul Rimnicelu - FC Urleasca
CF Braila III - Victoria Cazasu
Vointa Sutesti - Vointa Baraganu
Dunarea Tichilesti - Unirea Tric. Scortaru Vechi
Gloria Movila Miresii - Romgal Romanu
Dacia Bertesti - Avintul Mircea Voda
Vointa Visani sta.
Inaintea acestei etape lidera este Unirea Tricolor Scortaru Vechi cu 14 puncte. Pe locurile urmatoare se afla Vointa Visani si Victoria Cazasu amble cu cite 13 puncte fiecare.

Seria a II-a
Siretul Vadeni - Stanriz Stancuta
Pandurii Tudor Vladimirescu - Spicul Zavoaia
Recolta Ciocile - Comagrim Dudesti
Soimii Unirea - Unirea Racovita
Steaua Perisoru - AS Bordei Verde
Unirea Gradistea - Vointa Faurei Sat
AS Jirlau - Vointa Plopu
Sporting Silistea - Unirea Maxineni
Podiumul are urmatoarea configuratie: 1 Siretul Vadeni 19 puncte (golaveraj: 33-9), 2 Steaua Perisoru 19 puncte (23-5), 3 19 puncte (18-4).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii