Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partidă amicală de fotbal la Penitenciarul Tichileşti

* joi, echipa reprezentativă a centrului de detenţie şi echipa de juniori “Dacia Unirea” Brăila s-au întrecut la fotbal * meciul s-a finalizat în favoarea persoanelor internate, cu scorul de 3 la 2

 

 

Deţinuţii din Penitenciarul Tichileşti au ieşit învingători la un meci de fotbal.

Pentru a marca semnificaţia Zilei de1 Decembrie – Ziua Naţională a României, în cadrul Centrului de Detenţie Tichileşti s-a organizat o partidă amicală de fotbal între echipa reprezentativă a centrului şi echipa de juniori “Dacia Unirea” Brăila. Evenimentul s-a desfăşurat în data de 28 noiembrie. “În fapt, scopul final al activităţii a fost acela de a implica persoanele private de libertate în demersuri de reintegrare, de a le oferi un model de comportament proactiv, precum şi dezvoltarea spiritului fair-play, respect faţă de adversar, menţinerea tonusului şi stării de sănătate în perioada detenţiei, popularizarea ideii de educaţie fizică şi sport în rândul persoanelor private de libertate”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ionel Dincă.

Potrivit sursei citate, juniorii echipei Dacia Unirea au fost însoţiţi de către o parte importantă a conducerii clubului în frunte cu antrenorul Florentin Petre. Echipa Centrului de Detenţie Tichileşti a fost pregătită de către monitorul sportiv al instituţiei, Marius Vîlcu. Meciul s-a finalizat în favoarea persoanelor internate, cu scorul de 3 la 2.

Fotbalişti centrului au primit premii, constând în echipament sportiv, din partea conducerii clubului ACS Dacia Unirea Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii