Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Participare selecta la "Festivalul sahului brailean"

Cel mai mare turneu de sah rapid din sud-estul tarii, "Festivalul sahului brailean" va fi onorat anul acesta de prezenta celor mai valorosi sahisti ai momentului, Constantin Lupulescu si Vlad Jianu, campionul en titre al Romaniei si respectiv medaliatul cu argint al aceleiasi editii, ambii mari maestri internationali (MMI).
Si-au mai confirmat participarea Gabriel George Grigore, cistigatorul ultimelor doua editii ale turneului brailean precum si Marius Manolache, invingator in editiile 2002 si 2003.
"Tinind cont de numarul, dar mai ales de valoarea sahistilor care si-au anuntat participarea la editia din acest an, consider ca vom asista la cel mai puternic turneu din istoria acestei competitii. Patru mari maestri internationali si-au anuntat participarea si se pare ca va mai veni si bulgarul Grigor Grigorov, dar lista ramine deschisa", a declarat vicepresedintele clubului Orizont 64, Ionel Balcan, cel care va indeplini si de aceasta data functia de director de concurs.
In alta ordine de idei, de curind la Galati s-a incheiat cea de a treia editie a concursului international de sah "Open Galati" o competitie la care s-au remarcat si doi sahisti braileni.
Andreea Sterpu, sportiva lansata in marea performanta de antrenoarea Luiza Doroftei la clubul de sah de la Palatul Copiilor, in prezent componenta a gruparii galatene "Diana", a ocupat locul al doilea in competitia feminina, in timp ce Ioan Bargaoanu a cistigat primul loc in concursul copiilor. I. Bargaoanu este component al clubului CSO Ianca si este pregatit de Nicolae Doroftei.
Categorie articol: 

Comentarii