Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parlamentarii Sandu si Sabau spun numai baliverne

Decit sa ajunga Insula Mica pe mina lui Cibu, mai bine-i dam foc cu mina noastra! Este opinia consilierului judetean democrat Mario Da'Ross, care comenteaza in acest fel declaratiile deputatului Gabriel Sandu (PLD), cu privire la demersurile sale, pentru ca administrarea Insulei Mici a Brailei sa treaca la Consiliul Local Municipal. Consilierul PD nu se teme ca demersurile lui Sandu ar putea avea vreun rezultat pozitiv, dat fiind ca legislatia in vigoare stabileste conditii clare pentru administratorul unei rezervatii naturale cum este Insula Mica, ba, mai mult, este de parere ca oricum, Consiliul Local nu are cum sa obtina aceasta calitate, dat fiind ca terenul vizat este in afara granitelor municipiului. Punind insa raul in fata si admitind, ca varianta pur ipotetica, faptul ca Primaria ar putea ajunge sa administreze Insula Mica, Da'Ros bate in lemn, si-si descopera tendintele piromane: "Mai bine-i dam foc, decit sa ajunga pe mina lui Cibu! De ce? Pentru ca, in acest caz, va ajunge sa arate la fel de bine ca si municipiul. Va place cum arata municipiul?". Intrebat daca ar fi o varianta mai buna ca Insula sa ajunga pe mina lui Gheorghe Bunea Stancu, adica, mai exact, in administrarea CJ, consilierul democrat a explicat ca ar fi la fel de rea si aceasta varianta.
In ceea ce-l priveste, primarul Cibu (PNL) este constient ca Insula Mica nu are cum sa ajunga in subordinea sa si crede ca se dovedeste inca o data ca Gabriel Sandu habar n-are despre ce vorbeste: "Domnul Sandu nici nu stie unde-i Insula Mica a Brailei si cum arata. Din nou este o propunere care n-are nici o legatura cu legea, pentru ca CLM nu are cum sa-si extinda competenta in afara municipiului. Deci aberatiile astea, propunerile aberante sa si le pastreze pentru Mizil".
La fel de aberante i se par lui Cibu si ideile PLD-istului Dan Sabau, cu privire la infiintarea unei filiale a Yaht-Clubului Regal la Braila si a benzinariilor plutitoare: "Astea doua le face ulterior bazei NATO la Braila... Astfel de idei sint tot atit de realiste, ca si infiintarea bazei NATO la Braila. Eu nu stiu cine-l mai ia in seama, cu balivernele pe care continua sa le toarne. In afara de faptul ca a pus umarul la preluarea portului de catre APDM Galati, nu a facut absolut nimic pentru Braila. Absolut nimic". Intrebat daca la Braila sint destule yahturi, cit sa se adune de-o filiala a Yaht-Clubului Regal, Cibu a explicat: "Nu e obligatoriu ca prin yaht sa intelegeti o ambarcatiune cu pinze, yaht este si un vaporas mai mic, mai elegant, care poate fi actionat cu motor. In Braila nu sint destule, dar Sabau poate se gindeste ca vor veni altii, din alte tari, care platesc foarte mult pentru a-si parca aceste ambarcatiuni in timpul iernii, si astfel vom cistiga niste bani. De ce le-ar parca la Braila? Pentru ca e mai ieftin".
Categorie articol: 

Comentarii