Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parlamentarii AUR Brăila susţin protestul fermierilor din faţa Ministerului Agriculturii

* deputatul Ciprian Ciubuc şi senatorul Andrei Hangan ne-au transmis, luni, că au mers şi au discutat cu fermierii brăileni, care au participat la protestul din faţa Ministerului Agriculturii * Hangan a postat şi un mesaj pe reţelele de socializare, precizând că a simţit cum fermierii brăileni s-au bucurat să îl vadă alături de ei, în stradă

 

 

Parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) Brăila s-au alăturat protestelor fermierilor din faţa Ministerului Agriculturii. Deputatul Ciprian Ciubuc, ne-a informat, luni, că a decis să iasă din Parlament şi să meargă la protest alături de fermierii din Brăila. Totodată, acesta ne-a transmis o postare a senatorului Andrei Hangan, pe aceeaşi temă.

România este o ţară ori eminamente agricolă, ori eminamente ridicolă! (Caragiale) M-am bucurat să văd între fermierii protestatari de la Ministerul Agriculturii şi un brăilean. Dincolo de mască, am citit în privirea lui că şi el s-a bucurat să mă vadă acolo. Aş fi preferat să nu avem motive să protestăm, dar guvernul abandonează agricultura românească ca pe o măsea stricată. Ce pot să promit brăileanului şi celorlalţi fermieri disperaţi e că AUR va susţine cauza lor şi în Parlament”, a scris Hangan pe reţelele de socializare, alături de câteva fotografii de la protest.

Precizăm că fermierii protestează în faţa Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale de săptămâna trecută. Aceştia au pichetat şi luni sediul Ministerului Agriculturii, în semn de protest faţă de faptul că în proiectul de buget pentru 2021 nu au fost incluse sumele pentru plata despăgubirilor de secetă, pentru culturile de primăvară, aferente anului trecut.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii