Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pariul meu cu Simi: dacă dă buleală şi la următoarea deszăpezire, să nu mai candideze!

Bine, Marian nu a câştigat niciun leu, căci miza pariului a fost ca nen-tu Simi să dea salariul pe o lună celor mai buni elevi din Brăila, premianţi la olimpiade. Lucru care s-a şi întâmplat, primarul Simionescu făcând miercuri plata către şase olimpici brăileni.

Dacă tot am văzut că dl. Simionescu este un bun pierzător de pariuri, am zis să mă bag şi eu în seamă. Nu ştiu dacă domnu' primar va dori să ţină următorul pariu cu mine, dar eu îl fac public orice-ar fi. Pariul sună aşa. Dacă dl. primar Simionescu dă greş şi cu deszăpezirea la iarnă (2011-2012), atunci să nu mai candideze în vara viitoare pentru un nou mandat. Nu mă interesează pe mine 30, 50 sau 100 de milioane de lei, cât ar fi dispus, la o adică, domnu' primar să scoată din buzunar pentru a spăla ruşinea că a lăsat municipiul înzăpezit. De cealaltă parte, dacă domnul primar va câştiga pariul, deci va curăţa în timp util de zăpadă străzile din Brăila la iarnă, eu promit că îl voi ajuta să fure alegerile din vara lui 2012, astfel încât să câştige din primul tur, cu cel puţin 60% din voturi.

Ce ziceţi, e rezonabil pariul propus de mine? Oare se va băga dl. primar Simionescu la această ruletă cu damf rusesc, din care dacă va pierde se va duce naibii cariera lui politică începută, hăt-hăt, acum 30-40 de ani?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii