Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parinti suspectati ca si-au sechestrat fiica

Fara apa, fara lumina si fara mincare. Astfel este tinuta de catre propriii parinti, Loredana, o fata de 18 ani, cu handicap grav, dupa cum sustin vecinii.
Reporterii nostri, sositi la fata locului, au fost intimpinati de vecini care le-au relatat ca, de ani de zile, fata, care este paralizata nu a mai fost scoasa din casa, sa vada lumina zilei. Acestia au povestit ca tinara traieste in conditii inumane, fiind lasata sa zaca singura, pur si simplu, intr-o camera intunecoasa.
Echipa de asistenti sociali din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, care s-a deplasat la fata locului, nu a avut cum sa verifice cele declarate de vecini, mama vitrega a Loredanei incuindu-se in casa, in momentul sosirii acestora.
Desi au primit si sprijinul Politiei, asistentii sociali tot nu au reusit sa patrunda in imobil, pentru a vedea in ce stare se afla tinara si in ce conditii traieste, cu toate ca, timp de peste o ora, au incercat sa o convinga pe femeie sa iasa din casa, pentru a purta un dialog.
"Daca parintii ne interzic accesul la tinara, vom solicita instantei de judecata emiterea unei ordonante presedintiale, care sa ne permita evaluarea situatiei acesteia", ne-a declarat Marcela Vlad, asistent social in cadrul DGASPC, adaugind ca, in functie de rezultatul evaluarii, institutia pe care o reprezinta va face propuneri privind masurile de protectie ce se impun pentru Loredana.
Cazul fetei s-a mai aflat in atentia DGASPC in urma cu patru ani, cind, tot la sesizarea vecinilor, tinara a fost gasita, la limita subzistentei, in podul casei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii