Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parfumuri contrafăcute, vândute în parcarea unui centru comercial din municipiu

• poliţiştii de frontieră l-au depistat pe un tânăr brăilean în timp ce încerca să-şi vândă produsele • clienţii ar fi fost păcăliţi că parfumurile erau originale

 

Un brăilean în vârstă de 36 de ani, C.G., vindea parfumuri contrafăcute în plină zi, în parcarea unui centru comercial din municipiu. Acesta şi-ar fi păcălit clienţii că sunt produse originale, pentru a obţine un profit cât mai mare. A fost, însă, prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - ITPF Iaşi, în urmă cu câteva zile, pe timpul executării unei misiuni specifice.

“În urma unui control amănunţit al bagajelor acestuia, colegii noştri au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 13 flacoane cu parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 6.175 lei, dacă ar fi comercializate ca produse de marcă”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliţia de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similiare.
Categorie articol: 

Comentarii