Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parcul auto al SAJ Brăila se înnoieşte!

la sfârşitul săptămânii trecute, medicii SAJ Brăila au anunţat că vor primi două noi ambulanţe de tip B • acestea se vor alătura celor 34 de salvări deja existente în parcul auto din judeţul nostru

 

Noi ambulanţe în parcul auto al Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SAJ) Brăila. Este vorba despre două noi maşini de tip B, care vor sosi cât de curând la Brăila. Noile achiziţii se vor alătura celor 7 noi ambulanţe şi altor 27 din flota veche. “Vrem să vă anunţăm că s-a mai îmbunătăţit numărul de maşini noi. Ştiţi că a venit o primă tranşă mai mare în decembrie cu 7 maşini de tip B, am mai primit în luna iunie două maşini de tip C şi astăzi (n.r. - vineri, 02 august)  am trimis după două maşini de tip B. Acum avem 9 maşini noi şi înseamnă cam 18-20% din parcul auto înnoit. Şi să sperăm că pe parcursul timpului o să mai primim”,  a declarat managerul SAJ Brăila, dr. Viorica Iuga.

Totodată, conducerea de la Ambulanţă a mai spus că noile achiziţii nu înseamnă neapărat şi că se va renunţa la maşinile vechi, dar este un pas important în salvarea unor timpi şi costuri de reparaţii ale acestora. “Nu vom renunţa la toate maşinile vechi. Cam jumătate din ele mai sunt funcţionale. Noi continuăm să le reparăm(...) Avem cam 10 ambulanţe propuse la casare, alte 7 au defecţiuni majore şi nu pot funcţiona”, a mai precizat dr. Viorica Iuga. Schimbarea la faţă a parcului auto din Brăila a început în iarna anului trecut şi, se pare, va continua şi în perioada următoare, astfel încât numărul ambulanţelor vechi să fie cât mai mic.

La acest moment, salvarea brăilenilor stă în 34 de ambulanţe, din care 17 în staţia centrală şi restul în 7 substaţii judeţene.

 
Categorie articol: 

Comentarii